Неочаквано! Деси Цонева се готви за втора сватба (Вижте как се издаде)

Неочаквано! Деси Цонева се готви за втора сватба (Вижте как се издаде)
5 (100%) 3 votes

Изглежда Деси Цонева дълго е крила новата си връзка.

След излизането си от ВИП Брадър, Деси Цонева се осмели да демонстрира любовни чувства към новия си обект, за когото надали някой, освен най-близките й, са подозирали. Скандалната брадърка се натискаше Георги Джамов на фона на пресконференциите след първия тур на президентските избори, но се оказва, че отношенията им са доста по-сериозни, научи kliuki.bg.

Деси Цонева и Георги Джамов го играят семейство

Деси Цонева и Георги Джамов го играят семейство

Докато бе в Къщата, Деси Цонева направи на мнозина впечатление, че е развейпрах и гледа доста повърхностно на сериозните неща от живота. След скандалния си брак и развод с Янчо Таков-младши, тя не е афиширала в публичното пространство сериозни отношения с друг мъж. Отглеждаше сина си само с помощта на семейството си и междувременно не спираше да подклажда слуховете, че е интимна с този и онзи.

Сега обаче ситуацията е доста различна и необичайна. Както вече стана ясно, новият мъж до дъщерята на покойния Митко Цонев е брат на Димитър Джамов – бивша дясна ръка на Жоро Илиев. Това хвърля сянка върху името и на Георги, които също има дете от предишна връзка. Двамата с Деси Цонева обаче май не са двойка отскоро, защото са започнали да си играя на семейство, пише hotarena.net.

В свои интервю наскоро скандалната брадърка призна, че е с Георги и се чувства щастлива и обичана. Освен това подчерта, че за нея на този етап най-важният критерий при подбор на интимен партньор е той да приема сина й и факта, че тя е на първо място майка, а след това негова любима. Журналистката допълва, че засега в това отношение с Джамов няма проблеми.

Тя е запознала новия си любим с Янчо Таков-трети и двамата се разбират повече от прекрасно, което е сигурен знак, че това не е поредната мимолетна авантюра на Деси Цонева, а този път се намесват и мечтите й отново са създаде семейство, а защо не й да се види в бяло за втори път.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Неочаквано! Деси Цонева се готви за втора сватба (Вижте как се издаде)”

  1. 132

    Ное. 20. 2016

    К…… си е к…. ни можеш е промени за нищо на света

Добавете коментар