Валери и Биляна готови за сериозна крачка

Валери и Биляна готови за сериозна крачка
5 (100%) 2 votes

Валери и Биляна готови за сериозна крачка, след две неуспешни сериозни любовни истории и доста драма, две деца от различни жени и скандали в личен план, симпатичният Валери Божинов пак лети на крилете на любовта, споделят мнозина.

Валери Божинов играе в Партизан – Белград, където преминава напоследък неговата футболна кариера, благодарение на този свой трансфер, Валери откри и своята любима от сръбски произход – Биляна.

Валери Божинов, неуспехи в спорта, но щастлив от любов

Валери Божинов, неуспехи в спорта, но щастлив от любовта с хубавата Биляна

Освен, че двамата се появяват навсякъде щастливи, също така наскоро различни медии, както и изданието за светски истории – „Лайфстайл“ цитират, че Биляна е изявила желание да запознае своето семейство с новия си любим мъж. Той бил щастлив от факта, че нещата изглеждат все по-сериозни и ще го представят като сериозна връзка вече. Родителите на Биляна живеели в Швейцария и очаквали да видят футболиста Валери, когото познават от малкия екран.

Валери едно момче от футболните среди, което обича да живее бурно

Валери едно момче от футболните среди, което обича да живее бурно

А самият Валери Божинов бил толкова влюбен и така се грижел за половинката си, че вече дори обмисляли и да имат свое дете. То ще бъде трето под ред за футболиста от България, който вече има син от певицата Алисия и момиченце от манекенката и водеща Николета Лозанова.

Божинов и Биляна Дол може би искат вече свое бебе

Божинов и Биляна Дол може би искат вече свое бебе

Макар, че е още 30 годишен, Валери може да по загърби спортната си слава, вече не го викат в нашия национал. За това пък личния му живот е повече от бурен и активен, постоянно желан и постоянно в центъра на светските хроники, чаровният Валери Божинов е нещо като наш прототип на Дейвид Бекъм, но с по-слаба световна популярност.Желаем и ние от изданието за светски личности –  „Клюки.бг“ много късмет и усмивки на Валери Божинов и хубавата му любима.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар