Пламен: Детето на Хилда Казасян е мое!

Пламен: Детето на Хилда Казасян е мое!
4.3 (85%) 4 votes

Хилда Казасян сияе от любов до Пламен Иванов!

Възлюбеният на певицата Хилда Казасян й направи уникален подарък в ефир. Пламен Иванов трогна джаз звездата по време на предаването „Търси се“, видя Kliuki.bg.

Оказва се, че бизнесменът е обикнал дъщерята на Хилда като своя собствена. Той призна това пред Нели и Меги в ефира на Би Ти Ви.

„Обикнах Надежда като свое дете. Тя е един прекрасен човек.“ – сподели Пламен.

Хилда Казасян се чувства спокойна и уверена с Пламен Иванов

Хилда Казасян се чувства спокойна и уверена с Пламен Иванов

Хилда Казасян поясни, че чувствата му към щерка й са продиктувани от това, че той цял живот е мечтал да има дъщеря, тъй като до момента има само двама сина.

Пламен разкри, че арменската му половинка го е върнала към щастието. С нея той е започнал своя втори живот.

Същото важи и за Хилда, която преди това не се радваше на особено успешни любовни връзки. Най-известната от тях, разбира се, е с покойния Чочо Попйорданов.

46-годишната певица не крие, че е доста инфантилна по природа, но Пламен й е помогнал да започне да гледа на живота по-зряло. Това я е направило спокоен човек, какъвто преди не е била.

„Най-после започнах да усещам спокойствие.“ – призна дъщерята на покойния Вили Казасян.

По всичко личи, че Хилда най-накрая е срещнала мъжа, с когото ще прекара всичките си оставащи дни. Според нея той е дошъл в живота й в най-добрия момент, защото на 20 г. по един начин гледаш на любовта, а на 40 г. по съвсем друг.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар