Брадърката Надя проговори за голямата си трагедия!

Брадърката Надя проговори за голямата си трагедия!
5 (100%) 3 votes

Надя Иванова, която наблюдавахме почти 2 месеца по Нова ТВ, разкри някои подробности относно голямата си драма в живота!

Една от звездите на „ВИП Брадър 2016“ – Надя Иванова, проговори за трагедията, поради която беше така пасивна в Къщата. Хубавицата разкри пред в. „Уикенд“ някои неща относно голямата си драма, научи Kliuki.bg.

„Достатъчно е, че Йоло не е тук с мен. Дали е издъхнал в ръцете ми, което всъщност не е самата истина, няма значение.“ – споделя Надя от „Елит“.

Надя Иванова с Йоло Йолов на последната Нова година

Надя Иванова с Йоло Йолов на последната Нова година

Красавицата все пак започва да излиза от кризата лека-полека. Тя вече е 48 кг., а когато е започнала участието си във „ВИП Брадър“, е била само 45 кг.

Именно смъртта на мъжа на живота й е причината Надя Иванова да започне да слабее така драстично. Със седмици тя нямала желание за нищо, включително и да се храни.

Тв водещата, която е актриса по образование, почти не говореше за трагедията си по време на „ВИП Брадър“. Само веднъж тя се разплака пред Деси Цонева, когато едно парти й напомни за Йоло.

Тогава стана ясно, че той е починал вследствие на мозъчен аневризъм. Излезе информация в медиите, че проблемът му е започнал след едно негово подценяване на катастрофа. Възлюбеният на Надя Иванова не се прегледал при лекар и това се оказало фатално.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар