Мира Добрева посочи грешката на Жоро Торнев в Къщата!

Мира Добрева посочи грешката на Жоро Торнев в Къщата!
5 (100%) 2 votes

Мира Добрева счита, че мъжът й е можел да спечели шоуто, но сам се е спрял!

Журналистката на БНТ Мира Добрева прие твърде лично участието на Жоро Торнев в риалитито „ВИП Брадър“. Блондинката желаеше съпругът й да остане скрит от медиите, както беше преди това, но той избра друго.

В течение на предаването тв водещата се примири с решението на мъжа си и дори започна да го подкрепя яростно. Тя даже се е надявала той да грабне победата, за да постигне и морално удовлетворение от участието си, научи Kliuki.bg.

Мира Добрева посочи грешката на Жоро Торнев

Мира Добрева посочи грешката на Жоро Торнев

Жоро обаче не само не победи, но и не остави кой знае каква следа в шоуто. Причината, която Мира Добрева намирала за това, е неговата толерантност вътре. Колкото и странно да звучи, всъщност режисьорът в живота бил много по-патриархален.

Жена му считала, че ако той е бил показал това в Къщата, зрителите са щели да го обикнат, както тя го е обикнала заради това. Уви, Жоро Торнев реши да го раздава по-леко и си изпати.

Всъщност той бе обвиняван именно в обратното, без останалите да предполагат, че той даже се старае да бъде толерантен.

Така например режисьорът се нахвърли на Роро Кавалджиев, обвинявайки го в дяволски символи по якето му. Освен това Жоро нападна остро и Алек Сандър при една от игрите.

Оказва се обаче, че той е можел много повече да се разкрие, но не го е сторил от страх. Това разкри и Миглена Ангелова, която обяви, че на него не му е стигнала смелост да я защити.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар