Мария Шарапова срина Никол Шерцингер!

Мария Шарапова срина Никол Шерцингер!
5 (100%) 4 votes

Мария Шарапова продължава да мисли за Гришо, колкото и да не си признава!

Руската тенис фурия Мария Шарапова доказва от ден на ден, че е жена с много силен характер. Тя отвява противниците си на корта, но не само там. Затова Маша е уважавана по цял свят.

Този път тя коментира индиректно настоящата половинка на Григор Димитров. За рускинята, която в момента е лишена от състезателни права, Никол Шерцингер не е жената, която може да ощастливи Гришо, научи Kliuki.bg.

Мария Шарапова унизи Никол Шерцингер

Мария Шарапова унизи Никол Шерцингер

„Разбирам желанието му да ме забрави, но го прави по неподходящ начин. Не може да разчиташ на това една възрастна жена да ти даде семейство. Дори и да се ожениш за нея, тази връзка е обречена.“ – споделя Мария Шарапова, цитирана от пресата в САЩ.

Разбира се, блондинката има предвид, че Никол е на цели 38 г., докато Гришо е само на 25 г. Самата Маша е по-голяма от българина, но само с 4 години.

Шерцингер обаче наскоро обяви, че не мисли за деца и не иска да се омъжва. Това донякъде обяснява факта, че се е хванала с толкова по-млад мъж, от когото не очаква нищо.

Според повечето слухове именно Мария е сложила края на любовта си с Григор Димитров. Тя осъзнала, че той не е мъж за семейство с нея и затова му била шута.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар