Доналд Тръмп показа какъв човек е, Мелания плаче до него

Доналд Тръмп показа какъв човек е, Мелания плаче до него
4.4 (88%) 5 votes

Доналд Тръмп направи нещо, което разплака красивата му жена!

Новият американски президент трогна до сълзи съпругата си Мелания. Доналд Тръмп направи уникален жест към красавицата в името на общия им син, пишат в САЩ, научи Kliuki.bg.

Милиардерът показа себе си в светлината на загрижен баща, а не на политик и бизнесмен. Той разкри пред пресата, че след Нова година ще се премести в Белия дом, но съпругата му и синът му ще останат в Ню Йорк до лятото.

Доналд Тръмп просълзи красавицата Мелания

Доналд Тръмп просълзи красавицата Мелания

Причината за всичко това е свързана с 10-годишния Бреън, когото родителите му искат да предпазят, като не му нарушат учебния процес. Затова детето ще довърши 4-ти клас в позната обстановка, след което ще се пренесе при баща си.

Според някои информации Мелания Тръмп дори се е разплакала от умиление, когато узнала решението на мъжа си. Тя го счела за голям жест спрямо нея и детето им.

„Сега видяхте ли какъв президент избрахме…“ – споделила красавицата пред свои близки.

Твърди се, че тя е накарала Доналд Тръмп да вземе това решение, но до последно не е вярвала, че той ще го направи. Малко президенти биха мислили първо за семейството си и после за това как ще изглеждат в очите на обществото.

Вече се прокраднаха критики към Тръмп, че не всява респект още отсега, понеже няма да живее с жена си и сина си в началото на своя мандат. Той обаче приема всичко в шеговит тон.

Злите езици пък веднага започнаха да коментират, че това ще бъде удобен шанс на Мелания да изневерява на президента с по-млади мъже. Двамата ще живеят отделно поне няколко месеца, но надали хубавицата би рискувала целия си имидж.

Припомняме, че Доналд Тръмп е по-възрастен от съпругата си с цели 24 г. Той обаче твърди, че тя е жаната на неговия живот и се радва, че имат общ син.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар