Разкаянието на Ивелин Попов не трогва съсипаната Елена Паришева!

Разкаянието на Ивелин Попов не трогва съсипаната Елена Паришева!
3.5 (70%) 4 votes

Гузна съвет мъчи футболния ни национал Ивелин Попов в последно време.

Ивелин Попов и Елена Паришева определено не са типичното семейство на футболист и красавица. Докато той се подвизава в руски отбор и прекарва по-голямата част от времето си в Москва, красивата му съпруга съвсем загърби себе си в името на общите ценности, за които май само тя се бори, узна kliuki.bg.

Ивелин Попов определено е случил на жена

Ивелин Попов определено е случил на жена

Ивелин Попов прие доста примамливата оферта от руския тим, за да смогва с разходите по семейството си, което през пролетта се увеличи с още един член – малката принцеса Ема. Този път хубавата Елена не последва своя любим, защото синът им Ивелин-младши е записан в детска градина в столичния квартал „Симеоново“, а и за невръстната им дъщеричка е по-добре да бъде в родината си, където майка й може да разчита на грижите на баби и дядовци.

Сега блондинката, която бе на върха на славата си, когато замени сцената със семейното щастие, вероятно съжалява за избора си, а Ивелин Попов може само да се благодари на Господ, че го е срещнал с такава оправна и всеотдайна жена. Сега Елена се справя сама с двете деца, върти домакинската работа и на всичкото отгоре влиза в ролята на управител на семейното заведение, което с Попето закупиха преди години, пише hotarena.net.

Ресторантчето е квартално и малко, но с постоянна клиентела. А и в последно време основното му предназначение е нещо като социална кухня. Паришева всеки ден наминава да наглежда как върви работния процес и дори няма нищо против да се включи в него като едно наистина оправно момиче.

А цялата рода на футболиста се изрежда всеки ден в заведението, за да яде на корем и да си взима и за вкъщи без да плаща, разбира се. Така че семейният бизнес надали е на печалба, но Ивелин Попов сам споделя, че има поне с този жест малко от малко да благодари на всички, които са го подкрепяли през годините на кариерата му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар