Гаджето на Деси Цонева търси сметка от Алек Сандър за случилото се в тоалетната!

Гаджето на Деси Цонева търси сметка от Алек Сандър за случилото се в тоалетната!
5 (100%) 2 votes

Деси Цонева получава цялата подкрепа на своя възлюбен!

Георги Джамов вярва сляпо на Деси Цонева и затова има намерение да потърси сметка на Алек Сандър. Бизнесменът бил бесен, че композиторът си е позволил да опозори приятелката му по този начин, научи Kliuki.bg.

Припомняме, че Алек сподели след излизането си от Къщата, че с Деси са имали интимен момент в тоалетната. Той намекна, че са се целували и дори че са правили нещо повече.

Деси Цонева се радва на пълно доверие от Георги Джамов

Деси Цонева се радва на пълно доверие от Георги Джамов

Журналистката обаче отрекла тази информация пред приятеля си. Случката не бе показана и от Биг Брадър. Затова Георги решил, че певецът си е измислил всичко, за да се направи на мъж, понеже повечето хора го считат за стоящ на другия бряг.

Джамов обаче бил много ядосан на Сандър. На него не му се занимавало със съдебни дела и затова решил да потърси лично сметка от ексцентричния фотомодел.

Като чул за това обаче, музикантът се покрил и отново заминал са САЩ. Той се бе върнал съвсем за кратко заради финала на шоуто, но вече пак е зад граница.

Деси Цонева е с брата на Димитър Джамов от месеци, но едва сега го обяви. Незнайно защо, тя се правеше на необвързана, докато беше в Къщата.

Двойката обмисля вече да живее заедно, но има известни пречки в това отношение. Десислава не искала все още да оставя майка си сама след смъртта на баща й.

Говори се, че дъщерята на Георги не харесвала Деси Цонева, което също е препятствие към съвместното им съжителство. Щерката е с по-малко от 10 години по-млада от избраницата на баща си и това я смущавало във връзката им.

Интересното е, че Джамов не бе забелязан на погребението на Димитър Цонев, въпреки че по това време вече е имал връзка с дъщеря му. Според слуховете двамата са пазили в тайна любовта си, но не е ясна причината.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар