Ники Михайлов прави второ дете на Николета

Ники Михайлов прави второ дете на Николета
4.3 (85%) 4 votes

Ники Михайлов е решен на всичко да има най-после дете!

28-годишният страж на „Мерсин“ Николай Михайлов вече усилено мисли за свой наследник. Според слуховете вратарят се е притеснил, че от много разюздено женскарство накрая ще остане без поколение, научи Kliuki.bg.

Както е известно, последните информации в светските среди са, че Ники Михайлов отново се среща с Николета Лозанова. Говори се, че подновената им връзка не е започнала сериозно, но стражът вече се колебаел дали да не я превърне в нещо повече.

Ники Михайлов ще прави Николета Лозанова отново майка

Ники Михайлов ще прави Николета Лозанова отново майка

Именно това „повече“ той виждал във факта Ни Ло да зачене от него. Ники вече търсел от кого да има дете, понеже вътрешно се чувствал доста зле заради факта, че всички негови съотборници вече били бащи, а той още не е.

Ники Михайлов обаче поддържал паралелно и друга връзка. Тя била с жена с бизнес и образование в чужбина. Вратарят се чудел дали въпросната дама не е по-подходяща за майка на детето му, отколкото би била Николета Лозанова.

Ако все пак футболният национал избере водещата на „Папараци“, това ще бъде втора рожба за нея. Тя вече има едно дете от бившия си съпруг Валери Божинов. Малката Никол пък може да се окаже с още едно полубратче, понеже вече има такова – сина на Алисия.

Според слуховете за решението на Николай допринесъл и баща му Борислав Михайлов. Боби много искал синът му най-после да се задоми и постоянно му говорел за това.

Припомняме, че на възрастта на Ники шефът на БФС вече имаше две деца и развод зад гърба си. Така че бившият вратар обяснимо се тревожи на сина си.

„Ожени се най-после или поне имай дете! След време ще видиш, че сам не се живее. Трябва да се обградиш с хора, които те обичат, аз няма да съм вечен.“ – разправял Боби на Ники.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Ники Михайлов прави второ дете на Николета”

  1. Николета

    Ное. 23. 2016

    Ауу, ами Филип Плейн няма ли да ревнува? Нали ще се женят с него?

  2. 123ааа

    Ное. 24. 2016

    не знам колко тряя да си мразиш оная работа, че по собствено желание да искашда я пъхш в тоз кенеф ЛайНоту, където половината население от мъжки пол е фъргало. да фъргаш там с цел дете- ми то боклук от зачеването с толкоз циганск мат’рял..

Добавете коментар