Страшен шок за Деси Цонева: Тази истина я съсипва! (още подробности)

Страшен шок за Деси Цонева: Тази истина я съсипва! (още подробности)
5 (100%) 3 votes

Деси Цонева не е на себе си от страх и ужас!

Чаровната Деси Цонева е изпаднала в състояние на абсолютна паника, а ужасът я е завладял. Причината за това усмивката да изчезне от лицето й през последните дни, е свързана със здравето и дори с живота й.

Съвсем скоро Деси Цонева ще влезе спешно в клиника, за да си направи всички необходими изследвания, тъй като си е внушила, че животът й може да виси на косъм.

Деси Цонева

Деси Цонева е на прага на панически атаки, страхува се с нея да не се случи същото като с родителя й

Близки до обкръжението й източници разкриха, че щерката на Митко Цонев е изпаднала в някакво подобие на депресия след като излязла от Къщата на Вип Брадър. И постоянно си мислела, че това, което отне живота на баща й, може да сполети и нея самата.

Припомняме, че Димитър Цонев почина от аневризъм в мозъка, който се среща много рядко и обикновено не се унаследява. Въпреки това обаче, Деси изпитвала ужас като си помисли, че може да получи инсулт и да остане парализирана или още по-лошото – да остави малкото си момченце само.

Затова и тя решила, че вместо да не спи по цели нощи и постоянно да се самоизследва, най-добре ще е да влезе за кратко в болница, за да се подложи на всички възможни кръвни и други изследвания, проверяващи състоянието на мозъка й.

„Хубаво беше това, че се съгласи да участва във Вип Брадър, защото на друго място и сред много странични хора по-лесно понесе кошмарът, който я сполетя. Сега обаче, когато отново се върна у дома и всичко й напомня за Митко Цонев, нещата станаха по-трудни. Деси обаче е силно момиче и вярваме, че ще се справи с всичко“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Страшен шок за Деси Цонева: Тази истина я съсипва! (още подробности)”

  1. ив

    Ное. 24. 2016

    КЪДЕ ВИЖДАТЕ ЧАК ПЪК ЧАРОВНИЦА НЕ ЗНАМ АЗ ЗНАМ ЧЕ НАСРЕЩА ИМА ЖЕНА С ИНТЕЛЕКТ НА МУХА И СВИНСКА ГЛАВА

Добавете коментар