Ани Салич се поддържа с тази топ диета: По нея луднаха куп родни ВИП-ове!

Ани Салич се поддържа с тази топ диета: По нея луднаха куп родни ВИП-ове!
5 (100%) 3 votes

Ани Салич не спира да е в центъра на клюката

Ани Салич се промени, след като плъзнаха слуховете, че двамата със съпруга си вече са се разделили. Телевизионерката определено вече е малко по-различна и разкрепостена. Тя не скрива, че винаги се допира до тази диета, когато иска да влезе във форма за кратко време.

Телевизионната звезда доказва, че с воля човек може да постигне всичко. И когато почувства, че роклите й стават малко тесни, тя веднага се доверява на този изпитан хранителен режим. С него Ани Салич неминуема сваля до десетина килограма и то за отрицателно време.

Винаги, когато влезе във форма и се втали за много къс период, колегите й подмятат зад гърба, че сее подложила на хирургическа интервенция за разкрасяване. Но телевизионерката винаги отрича по себе си да има следи от скалпела. Тя винаги е казвала, че изпитва ужас от игли, конци и операционна маса.

Не само Ани Салич, но и много родни звезди са привърженици на тази уникална диета, която наистина действа безотказно. Основава се на това шест дни в седмицата да се слагат на трапезата храни само от една група.

Така от понеделник до петък се консумират само протеини и много зеленчуци. В менюто присъстват нетлъсто месо, пилешко, морски дарове, като сутрин се закусва с неподсладени чай или кафе. В края на седмицата е разрешен един „мръсен” ден, когато си хапваш всичко, но в умерено количество.

Другата седмица е на въглехидратите. Месото се замества с фасул, картофи, ориз, десерт през ден-два или като вечерно и дневно меню.
Третата седмица е наречена млечна.

Ани Салич вае фигура с уникална диета

Ани Салич вае фигура с уникална диета

Тогава хапвате кашкавал и сирене по 50 г, мляко с нисък процент и до две яйца на ден. Диетата се повтаря дотогава, докато стигнеш желаното тегло, съветва Ани Салич.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Ани Салич се поддържа с тази топ диета: По нея луднаха куп родни ВИП-ове!”

  1. Име (задължително)

    Ное. 24. 2016

    добре ще хапваме по две ДЕЦА на ден

  2. ОЛЯ

    Ное. 24. 2016

    АЗ ЛИЧНО НЕ ВИЖДАМ НЯКАКВА ПРОМЯНА В НЕЯ ВСЕ СЪЩИЯТ ДЪРТ ТЮЛЕН НЯМА ЛИ НАЙ-ПОСЛЕ ДА СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ ДА И КАЖЕ ЧЕ ИЗГЛЕЖДА ЗЛЕ ДО КОЛЕГАТА СИ МНОГО ЗЛОБНО ГЛЕДА

Добавете коментар