Планетите го начертаха: Това е пътят на ген. Румен Радев и на България! (Ще се изумите)

Планетите го начертаха: Това е пътят на ген. Румен Радев и на България! (Ще се изумите)
3.5 (70%) 4 votes

Генерал Румен Радев и Доналд Тръмп са странно обвързани

Ген. Румен Радев и новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп ги свързва нещо и то е тяхната зодия. Двамата са зодия Близнаци, под същата звезда е роден и Бойко Борисов.Това е пътят на ген. Румен Радев и на България!

Тримата лидери, които тези седмици „окупираха” първите страници на медиите, са свързани с астрологията. Родените под знака на Близнаци са любознателни и с чувство за хумор. Дори често саркастично. Те се славят и с двойнствен характер, както и с това, че бързо губят интерес.

Астроложката Оксана Хорват- Станчева сочи няколко аспекта в управлението на новоизбрания президент, роден под знака на зодия Близнаци.
„Слънце, Венера и Меркурий управлява зодия Близнаци. Богът Хермес предизвиква объркването. Генерал Румен Радев е интелигентен, бързо мисли и е с адекватни реакции.

Има чувство за хумор, може да се занимава с няколко неща едновременно, но и бързо губи интерес. Може често да променя мнението си, което е добре за дипломацията”, казва топ астроложката.

Добър знак за нея е, че държавния глава има Луна в Телец. Според нея това означава емоционална стабилност. „Той е земен човек и има връзка с действителността. Това е добре за ръководител от такъв висок ранг”, сподели още Оксана Хорват-Станчева.

Освен новоизбрания президент румен Радев, премиера Бойко Борисов и 45-ия президент на САЩ Доналд Тръмп, към тази зодия принадлежи и екс премиера Симеон Сакскуборготски.

Румен Радев

Румен Радев е земен човек и има връзка с действителността, сочат звездите

„Българите многократно са избирали Тръмп”, пошегува се журналиста Владо Береану пред Нова телевизия. Поводът бе невероятното стечение на обстоятелствата и принадлежност на водачите на родината ни и на Америка към зодия Близнаци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар