Бомба: Ето каква цена плати Християн Гущеров за „перфектното“ семейство с Мария! (подробности)

0

Мария и Християн Гущеров наистина са заедно и в идилични отношения, но само за пред хората!

Преди близо две седмици Мария и Християн Гущеров дадоха интервю, в което отрекоха слуховете, че са пред развод и, че синът на Добромир Гущеров е натирил певицата от дома си.

Самият Християн проговори пред медиите, което се случва за първи път. Да, оказа се, че двамата наистина са заедно и семейството им е перфектно. На каква цена обаче, това до момента оставаше в тайна от останалите.

Мария
Християн Гущеров се радва на „перфектен“ брак с Мария, но на доста висока цена. Тя му изневери с Жоро Бирмата

Близки до Мария разкриха, че действително тя е била изгонена за кратко от семейното ложе, тъй като нейният Мечо разкрил… изневярата й. При това не с кого да е, а със самия Жоро Бирмата. Последният овърша 80% от чалга певиците у нас като не пропуснал и прелестите на Марчето.

След краха с Гущеров обаче, Мария бързо се окопитила и осъзнала, че Бирмата не може да й даде и четвъртинка от онова, с което ежедневно я дарява Християн. А именно – стабилност, обич, сигурност и грижи.

Затова тя бързо-бързо се обърнала на 180 градуса, парясала Георги Станоев и потърсила прошка от съпруга си. За целта певицата започнала да се занимава усилено със семейния бизнес и се захванала да продава имотите, които благоверният й строи.

„Марчето преди време гледаше само пеенето си и друго не я вълнуваше. Вижте я сега обаче – като истинска бизнес дама е. Постоянно пита Християн за делата му и се мъчи да помага с всичко, което може. Признаваме и, че го прави добре. Като я видя колко е разкаяна и загрижена, той нямаше как да не й прости“, разказват източниците.

Към момента всичко между двамата върви добре, а докога ще продължи идилията им, само съдбата може да реши.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.