Колегите й в ступор: Виж кое е новото гадже на Лили Боянова! (истината разтърси всички)

Колегите й в ступор: Виж кое е новото гадже на Лили Боянова! (истината разтърси всички)
5 (100%) 1 vote

Лили Боянова е лудо влюбена, но колегите й не могат да повярват кого си избра!

Красивата и талантлива водеща на Би Ти Ви Лили Боянова шокира колегите си с това кой е новият мъж до нея. Журналистката от години отглежда сама сина си Камен, тъй като се е разделила с баща му. А критериите й за мъж били толкова високи, че дълго време предпочитала да бъде сама, отколкото зле придружена.

Припомняме, че Лили Боянова отказа не на кого да е, а на самия Слави Трифонов, който беше лапнал по нея. Както и на колегата си Юксел Кадриев, известен с многобройните си и несериозни връзки.

Лили Боянова

Лили Боянова е лудо влюбена, но близките не одобряват избора й на мъж, не бил с перспектива

Днес обаче Лили Боянова отново се е понесла на крилете на любовта и сияе като ученичка. Това щеше да бъде чудесно, ако мъжът до нея не беше втрещил познатите и приятелите й.

Оказа се, че новото гадже на Боянова не е някой известен, богат и властимащ господин, а нормален икономически журналист и то от друга, далеч не толкова рейтингова медия.

Двамата се запознали случайно по време на събитие и искрите пламнали. Досега обаче Лили и въпросният колега се срещат само на кафета и вечери в ресторанти, а чувствата си консумирали в жилището на журналиста, който освен всичко друго, живеел и под наем.

Тъкмо това колегите и близките й не можели да проумеят и много от тях дори съветвали Лили Боянова да си потърси по-добра партия.

„Та тя е вече толкова известно лице, какво ще й предложи човек, който дори не е на нейното ниво в професията?! На жена като Лили й е нужен двойно по-успешен и реализиран мъж, който да я дърпа напред. Нищо чудно да дойде време, когато този може и да й завиди за кариерата“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар