Деси Добрева бясна на Слави: Виж какво й докара Дългия! (още подробности)

Деси Добрева бясна на Слави: Виж какво й докара Дългия! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Деси Добрева не спести упреците си към Слави Трифонов!

Жената глас Деси Добрева безспорно е най-добрата певица, която Слави Трифонов някога е имал в шоуто си. След нея Дългия така и не успя да открие талант, който да го разплаче с изпълненията си.

Може би затова Деси Добрева често гостува в предаването му и е неизменна част от концертните му изяви у нас и в чужбина. Този път обаче певицата не се сдържа и възропта срещу бившия си шеф, който я разболял.

Деси Добрева

Деси Добрева още жали по Слави и шоуто

„Разболях се не, ами направо се тръшнах. Случи се по време на концерта на Орлов мост, когато времето беше много студено и заваля дъжд. Пяхме на открито, разбира се, нямаше и къде да се подсушим. Раздадохме се докрай, но още на другата сутрин се тръшнах на легло, а имах множество поети ангажименти. Страшен кошмар изживях с гласа си тогава“, призна Добрева и насоли Слави Трифонов.

Близки до обкръжението й източници обаче разкриват, че изпълнителката още не може да свикне с мисълта, че не е част от екипа на Дългия и трябва сама да урежда ангажиментите си и да се бори за насъщния.

Припомняме, че тя напусна сама шоуто и замина да учи и да прави кариера в Щатите. За жалост обаче, страната на неограничените възможности не само не бе благосклонна към таланта й, но и допринесе за скоростния й развод с бащата на дъщеричката й.

Завръщайки се в родината, Деси Добрева хранеше силни надежди, че Слави ще се смили и отново ще й предложи работа в бенда си. Това не се случи, тъй като Дългия прощава, но не забравя, когато някой го е изоставил и предал.

„Да не говорим и, че Деси преди време си беше харесала Слави, но той не й обърна внимание, а се загаджи с колежката й Алекс Раева. Това също допринесе за решението й да замине за Америка, но ако не й върви работата сега, трябва да се сърди на себе си“, коментират запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар