Александра Богданска закопа Лудия репортер: Аз отивам в Монако, ти злобей още!

Александра Богданска закопа Лудия репортер: Аз отивам в Монако, ти злобей още!
Гласувайте за статията

Александра Богданска не просто накара Даниел Петканов да си посипе главата с пепел, а направо да си я зарови в земята.

Близо три месеца след грозния скандал, който Лудия репортер спретна на бившата си приятелка Александра Богданска, той все така работи за Милен Цветков и обикаля столичните улици, за да целува непознати момичета. Красивият модел обаче успя да извлече максимално дивиденти от така създалата се ситуация и сега е на върха, научи kliuki.bg.

Алекс и Макс във Венеция

Алекс и Макс във Венеция

Напоследък Александра Богданска съвсем не се задържа в България, а скоро трудно ще може да бъде забелязана в родината си. Причините са две. Тя е затрупана с оферти за работа, но не у нас, а в различни европейски държави. Славата й дори премина на други континенти и сега Алекс е рекламно лице на роден телеком и на най-голямата козметична фирма в света.

Втората причина да не се задържа много-много на родна земя е новото й гадже – италианецът Макс, с който вече са готови да преминат на следващо ниво. Красивият бизнесмен, който застана до любимата си по време на най-трудния период в живота й, видимо има сериозни намерения към нея. Наскоро Александра Богданска е получила покана да се изнесе да живее в дома му в Монако, за да могат да прекарват повече врем заедно, пише hotnews.bg.

И двамата обаче имат чести ангажименти в Италия и няма да са нон-стоп заедно, но Макс е обещал на благоевградчанката при всяка възможност да пътуват само двамата и за забавление. Така от няколко дни влюбената двойка е във Венеция. моделът публикува няколко снимки в социалните мрежи, на които демонстрира не само красотата на италианския град, но и любовта си към Макс.

Александра Богданска е готова в най-скоро време да стегне куфарите за Монако, където ще живее като принцеса и ще бъде по-близо до висшата мода и общество. Тя все пак ще наминава от време на време и до УНСС, пред вратите на който се запознаха с Петканов, за да завърши висшето си образование.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар