Деян Донков не иска да повярва в какво се превърна неговата Радина! (истината за Кърджилова ще ви шокира)

Деян Донков не иска да повярва в какво се превърна неговата Радина! (истината за Кърджилова ще ви шокира)
5 (100%) 1 vote

Радина Кърджилова не е това, което беше, Деян Донков е в ступор!

Деян Донков винаги е бил по-проблемният във връзката с Радина Кърджилова. Последната преживя какво ли не с него, преди раждането на сина им Христо. То не бяха изневери, то не бяха скандали, че дори и физически шамари.

След като стана татко за втори път обаче, Деян Донков претърпя пълна метаморфоза и от чепат характер и лошото момче, се превърна в съпруг и баща за пример. Радина Кърджилова не скри щастието си от тази негова трансформация, но вместо да им тръгне по мед и масло, палачинката се обърна.

Радина Кърджилова

Деян Донков не може да повярва в какво се превърна Радина Кърджилова

Сега Радина Кърджилова е тази, която побърква половинката си и го кара да се вкаменява от ужас. Защото промяната у нея буквално парализирала Донков, това разкриха близки до обкръжението им източници.

Оказа се, че след раждането на Христо, Радина се променила коренно, но за жалост, не към добро. В началото манията й по бебето се приемала съвсем нормално от актьора, който го отдавал на първото раждане и всички промени, които спохождат младите майки при това положение.

С времето обаче проблемите на Радина Кърджилова не само не намалели, но ставали все по-големи и тя на практика не позволявала на никого да се доближи до малкия. Нещо повече – не вярвала дори на бабите и дядовците, и не им позволявала и дума да обелят относно грижите за бебето.

„Тя е изпаднала в състояние на пълно недоверие и постоянни страхове. Не спира да мъкне бебето със себе си и то дори на снимачната площадка, или в театъра. Защото напук на всичко реши, че искала веднага да се върне към работата си. Само че така не става, не може да носиш две толкова тежки дини под една мишница“, разказват източниците.

След цялото това натоварване, Радина станала нетърпима и постоянно крещяла на Деян Донков, който вече бил съвсем безпомощен и се чудел какво да стори, за да си върне предишното момиче, което плени сърцето му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар