Нови разкрития за Слави Трифонов и Илия Павлов втрещиха всички! (още подробности)

Нови разкрития за Слави Трифонов и Илия Павлов втрещиха всички! (още подробности)
4.3 (86.67%) 3 votes

Слави Трифонов имал особена връзка с шефа на Мултигруп!

За отношенията и приятелството на Слави Трифонов и Илия Павлов се знае отдавна. Много се изписа и изговори как Дългия е бил спонсориран от шефа на Мултигруп, който му протяга ръка и когато предаването „Хъшове“ остава без студио.

Тогава Илия Павлов настанява екипа на Слави Трифонов в една от залите на хотел „България“ в столицата, който се води негова собственост. Това, което лъсна наяве днес обаче е, че Слави Трифонов не е просто обикновен шоумен с политически амбиции, а и… масон.

Слави Трифонов

Слави Трифонов е бил приет в братството на масоните от самия Илия Павлов и то още в далечната 98-ма година

Да, Дългия станал член на братството на Свободните зидари още в края на 90-те години като при масоните го въвел лично Илия Павлов. Двамата имат дори един и същи пръстен с масонските символи, но бижуто никога не е виждано на ръката на Трифонов.

Говори се, че Дългия го пази в сейф и не го показва на никого, а го използва само по време на срещите си с братството. Тогава, в далечната 1998-ма година, Слави Трифонов успешно преминава ритуала за въвеждане при Свободните зидари.

Той е трябвало да се откаже пред всичките си братя от лъжата, надменността, злобата и алчността, както и да се закълне, че ще подкрепя всеки един от братята си при нужда, както и ще спомага за развитието и благоденствието на българския народ.

„Великият майстор, който е изпитвал Слави по време на ритуала, е бил самият Павлов. Той го е накарал да върви бос по трънлив път и със завързани очи, а на гърдите му е бил опрян остър меч. Това са все неща, които всеки един начинаещ масон е изпитвал на собствен гръб ако иска да влезе в братството. То вече е завинаги“, разкриват източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар