Младо гадже „изпи акъла” на Брад Пит, Джоли се върна при стара любовница!

Младо гадже „изпи акъла” на Брад Пит, Джоли се върна при стара любовница!
5 (100%) 3 votes

Брад Пит се връща към старата си любов

Брад Пит се развежда с Анджелина Джоли, но това не му пречи отново да е влюбен. Чаровникът здраво е хлътнал по 26-годишната си колежка Марго Роби. Звездата от лентата „Отряд самоубийци” е привлякла вниманието на холивудската легенда още от преди две години. Въпреки тревогите и предстоящия си развод, актьорът е останал верен на шавливия си нрав.

Хубавецът залюби съпругата си Андежила Джоли още докато беше женен за Дженифър Анистън. Заварката стана на снимачната площадка на филма „Мистър и мисис Смит”, когато той захвърли брачните си клетви към звездата от „Приятели”. Сега нещата се повтарят.

Според таблоидите зад океана Брад Пит хлътнал по чаровната австрийска актриса и това била една от причините ревнивата му съпруга да подаде документите за развод.

Според написаното в някои светски сайтове обаче самата Анджелина Джоли подкокоросала съпруга си да привлече Марго Роби в най-новата им лента. Дали 41-годишната Анджелина Джоли наистина е казала това на мъжа си, не се знае.

Но определено Брад Пит смята Марго Роби за „най-горещото момиче на Холивуд”. Според парещите слухове отдавна Пит си нарочил да привлече младата красавица в своите многобройни филмови проекти.

„Това бе твърде болезнено за Анджи, която на няколко пъти попречи на тяхното сътрудничество. Но сега, след като той отново е свободен, нищо чудно да стане така, че Марго да стане вече негова”, подозират от арт средите зад океана. Наранена, Анджелина Джоли също е възобновила стара връзка.

Една от най-желаните жени на планетата се завърнала при старата си любовница, разкриват източници, близки до звездата.Тя била безкрайно щастлива от развръзката и предстоящия развод на актрисата. Дори я уверила, че ще й помага в грижите по шестте й деца.

Брад Пит отново е влюбен

Брад Пит отново е влюбен

Припомняме, че Анджелина Джоли подаде документи за развод на 19-ти септември. Двамата с Брад Пит имат двегодишен брак и десет години връзка преди това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар