Бомбата избухна: Виж с кого спи устатият Алек Сандър! (истината ще ви остави безмълвни)

Бомбата избухна: Виж с кого спи устатият Алек Сандър! (истината ще ви остави безмълвни)
5 (100%) 2 votes

Алек Сандър определено не беше най-харесваният съквартирант в Къщата!

Едва ли всички си спомнят кой е Алек Сандър – първият съквартирант, който излетя от Къщата на Вип Брадър с гласовете на зрителите, които така и не успяха да го харесат.

След излизането си от формата, обиденият Алек Сандър заформи и открита война на жестоки обиди с Жени Калканджиева, която заплаши да се видят в съда. И, разбира се, Сандър моментално се стресна и започна да сипе извинения на килограм.

Алек Сандър

Алек Сандър успя да разбуни духовете с истината за прословутата си любовница, която така щедро рекламираше във Вип Брадър

Общо взето това е всичко, с което въпросният нашенец успя да блесне в публичното пространство и да привлече вниманието, макар и на малцина. Днес обаче той отново реши да се изяви в медиите, които гръмнаха с разкритието, че Алек Сандър спи с… представител на третия пол.

Ако някой си спомня, още в Къщата на Вип Брадър той говореше, че си имал любовница, с която е от доста години и която го карала да лети от щастие – както в живота, така и в леглото.

Пуританите сигурно ще си глътнат дъвките, но въпросната любовница и палава мадама на Сандър, всъщност е… той. Съществото се казва Йозмит и дори е гостувало в „Шоуто на Слави“, където представяше свои модели дрехи.

Йозмит е кореец, който се радва на голяма популярност в Щатите, но разбира се, само сред кръговете, които представлява. Той или то обича да скандализира и тъкмо това привлякло като магнит нашия Алек Сандър.

„Алек неистово иска да е различен, скандален и да прилича на Йозмит, но единственото, с което ще трябва да се задоволи, е да спи с него“, шегуват се столични зевзеци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар