Новият на Ива Екимова е опасен бияч? (Виж с кого замени кроткия Петрозар)

Новият на Ива Екимова е опасен бияч? (Виж с кого замени кроткия Петрозар)
5 (100%) 2 votes

Ива Екимова си хвана опасно гадже

Ива Екимова наскоро показа новата си тръпка, с която втрещи околните. Според клюката двамата са заедно от пет месеца, но едва сега те афишираха публично любовта си. Оказа се, че най-пресният любовник на пиарката е Ивайло Чобанов, чийто прякор е Иво Пилето.

Името му е достатъчно скандално, а той се спряга за един от знаковите фигури в подземния свят. Въпреки неласкавата му слава на побойник и бияч, близките на светската пиарка и екс водеща са доволни, че тя вече е загърбила старата си връзка и е отново щастлива с мъж. Припомняме, че Ива Екимова живя няколко години с бизнесмена Петрозар.

Преди това тя бе женена за Румен и изневеряваше с Дими от „Сленг”. След като стана законна половинка на музиканта, палавата блондинка пак не се кротна. По време на брака им тя му е изневерила поне с двама мъже, за които се знае, като единия е бил Петрозар, негов добър приятел.

Именно това била причината вокалистът на „Сленг” да вдига често ръка на красивата си съпруга. Нещата помежду им били толкова нагнетени, че той поискал развод. Но нелепата им смърт ги разделила, твърдят техни общи познати.

Според други Дими бил егоцентричен и тираничен мъж, който я спуквал от бой, а тя му отдвръщала, като се утешавала в чужди легла. Авери на музикантна обаче доверяват, че може да е бил всякакъв, но по време на брака им нито веднъж не й бил изневерил, макар че фенкети непрекъснато го налазвали. „Той беше мъж с класа и морал”, описват го те.

Каквато и да е истината, Ива Екимова бе зарязана и от новата си тръпка Петрозар защото пак залитна по млади мъже. Приятелят й обаче също се оказал консервативен и не успял да й прости това, като сега вече живее под един покрив с доста по-младата от нея Лили Иванова.

Ива Екимова има нова тръпка, но опасна

Ива Екимова има нова тръпка, но опасна

А Ива Екимова попадна в прегръдките на Иво Пилето, за когото се твърди, че е участвал в побоя и опита за убийство на мафиота Благой Иванов-Багата. Припомняме, че той бе намушкан с нож пред дискотека „Дъмби” , като един от извършителите се спряга и името на актуалното гадже на пиарката.

По онова време той беше интимен с Мис Силикон 2011 Лили Иванова и тя го защити пред разследващите. Мацката и колача на Багата заявиха тогава, че двамата мачкали чаршафите по същото време в дома му, в квартал „Манастирски ливади”. Това престъпление не се доказа, но Пилето все пак влезе в затвора по други две обвинения-за рекет и изнасилване.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар