Джена даде гръб на концерта на Планета („Развежда” ли се с Митко Пайнера?)

0

Джена остана твърда и непоколебима

Джена единствена не пя на концерта на Планета в зала „Арена Армеец”. Съпругата на музиканта Атанас Стоев-Малкия Канар е бременна в четвъртия месец, но не тогава е причината да откаже на шефа си Митко Пайнера. Според слуховете брюнетката била бясна на боса си, че толкова години я игнорира и не й дава мечтаната статуетка на „певица на годината”. И сега намерила начин , заради бременността си, да му „натрие” носа.

Според клюката Джена поискала от Митко Пайнера да й обещае следващата година тя да грабне мечтаната статуетка и тогава да отиде на концерта. Той обаче се дърпал и не й дал категоричен отговор.Колежки на звездата от Разград подозират, че Джена може да се „разведе” с продуцента си и да започне самостоятелна кариера с новото си семейство и оркестър „Канарите”.

Митко Пайнера бил склонен дори да й обещае, като се притеснявал, че повечето от певиците няма да се явяват на 15-годишнината от музикалния канал. Но след като разбрал, че те променили мнението си и дори под строй се явиха на сцената „камък му паднал от гърдите”, признал си той.

И моментално заявил на Джена, че не знае коя ще е следващата певица на годината. А за наградата последната дума имали феновете. Това накарало поп фолк дивата да побеснее и да му откаже категорично да появи на събитието.

Компанията на Митко Пайнера все пак успя да събере звездите на едно място и да потуши дрязгите помежду им. Поне привидно. Разбира се, на сцената не липсваха изцепки, но доста интересно бе и зад кулисите. Палавият Борис Дали не пропусна да пофлиртува опасно с Райна.

Шавливият Коце изпя дуетна песен с Емануела. Двамата са със зеленооката певица са спрягани за любовници още от преди, а сега те се държаха наистина като влюбени. А Емилия и Мария, за когото се шушукаше, че са се смразили побързаха да си направят още селфи, за да не дават повод на клюкарите да злорадстват.

Джена отказа на Митко Пайнера
Джена отказа на Митко Пайнера

Доста от колежките на Джена отбелязаха нейното отсъствие и тръгнаха различни предположения. Наистина ли съпругата на Наско Канара ще отреже завинаги „Пайнер” и шефа си, дивяха се те.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.