Шокиращ обрат: Рени не иска да повярва какво направи Борис! (Подробности)

Шокиращ обрат: Рени не иска да повярва какво направи Борис! (Подробности)
3.3 (66.67%) 3 votes

Рени е в супор след ВИП Брадър

Рени не може да повярва на това, което направи бившия й съпруг Борис Пилософ. Веднага след края на шоуто Борис й се обадил, но тя не вдигнала телефона си. Тогава той й изпратил съобщение с молба двамата да се срещнат. Изненадана от този обрат и след настойчивите му есемеси, звездата на българския и сръбски турбо фолк решила все пак да се види с предателя.

Тогава Борис Пилософ й съобщил, че е зарязал младата си любовница Деница. Той нямал намерение да се връща в семейното ложе, но искал двамата да си простят заради порасналите си синове Борис-младши и Аспарух.

Бизнесменът обяснил, че не искал приятелите на синовете им да се подиграват заради грозните им отношения, така щедро тиражирани от медиите. Екс мъжът й помолил да имат приятелски отношение в бъдеще, заради порасналите си деца.

Рени все още не може да прости на Борис. Той не само я предаде и са хвърли в обятията на младото си гадже, като не спираше да я глези с екскурзии по различни екзотични дестинации и скъпи подаръци.

Но преди това я ограби, като продаде апартамента и колата й, и остави буквално майката и синовете си на улицата. Заради което Рени влезе в Къщата на Големия брат, за да си купи ново жилище.

Освен това той заведе певицата в Израел, където я откъсна от сцената, от роднини и приятели, а той остана в България, уж да си развива бизнеса. Но както се разбра по-късно, най-вече да мачка чаршафите с любовници.

Заради което кариерата на изпълнителката на „Като птица” не само залезе, но и вече седем години тя няма нито едно ново парче. Рени обаче все още се колебаела как да постъпи с него, дори заради децата, които той буквално изостави.

Рени не може да прости и да преглътне обидата

Рени не може да прости и да преглътне обидата

Но решението за това не била изцяло на мъжа й. Пръст в това имал баща му, шефа на Фонда за лечение на деца, проф. д-р Владимир пилисоф. Лекарят бил поразен от скандалите и не искал името му да се петни по такъв начин. Затова накарал сина си да намери път към екс съпругата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар