Ексклузивно: Вкараха Гери Дончева спешно в болница! (Лекарите в шок, не знаят какво й е)

Ексклузивно: Вкараха Гери Дончева спешно в болница! (Лекарите в шок, не знаят какво й е)
4.5 (90%) 2 votes

Гери Дончева влезе в болница

Гери Дончева изпитала силни болки в корема и била откарана по спешност в болница. От седмица моделката е в „Токуда”, където лекарите й правят все още изследвания. Според предварителната информация тя имала проблеми с апандисита и дори я подготвили за операция. Но после се оказало, че не там е проблема.

„Овладяха болката ми с антибиотици. Оказа се, че имам някакво възпаление на вътрешен орган. Кой е той обаче лекарите не знаят, шокирани са”, сподели бившата фермерка. Гери Дончева влезе в текезесарското шоу по Би Ти Ви „Фермата”.

Но излезе, след като падна в двубоя от съперничката си Юлиана Попдимитрова. По време на изпитанията даде служебна победа на опонентката си, заради физиологичен проблем. Стана ясно, че преди да влезе във „Фермата” Гери Дончева е претърпяла операция и дори още не се била възстановила напълно, но въпреки това участва в надпреварата наравно с останалите.

Заради дуела раната й се отвори и това стана причина тя да излезе от реалите формата. През цялото време моделката не се оплака, нито даде повод да я съжаляват заради гинекологичния й проблем. Дори помолила Андрей и Иван да не споделят пред останалите във „Фермата” за състоянието й и те изпълнили обещанието, дадено пред нея.

Преди да влезе в играта Гери Дончева заяви, че е участвала в две тежки благотворителни мисии в Камбоджа и Виетнам. Възнамерявала и скоро да поеме към Африка с мисията „Мис Гробъл”, за да покажат красотата отвъд физическото. Има намерение да издаде и две нови песни до края на годината, както и книжка за най-малките. Красавицата не скри и за отношенията си с бившото си гадже Костас Устабасидис.

В момента той е интимен с Мис Вселена 2013 Венета Кръстева. Богатият грък я обвинява, че е откраднала хотела му „Мида”, като го представя за своя собственост.Той не веднъж е подчертавал, че когато се запознал с Гери, тя била бедна и буквално я позлатил, като докарал инвеститори да построят хотел на фамилната й земя.

Гери Дончева се разболя

Гери Дончева се разболя

Вместо благодарност, моделката му изневерявала с различни известни мъже, включително със Слави Трифонов и Борис Солтарийски. Гери Дончева обаче твърди, че цялата тази помия на бившия й е от ревност. Двамата се разделили преди пет години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар