Вихра Петрова жестоко удари Ирина: Тенчева направи немислимото! (истината втрещи всички)

Вихра Петрова жестоко удари Ирина: Тенчева направи немислимото! (истината втрещи всички)
4.7 (93.33%) 3 votes

Вихра Петрова не пропуска шансовете си да натрие носа на Ирина Тенчева!

След като Ирина Тенчева разби семейството й, отне бащата на дъщеря й и я накара да лее горчиви сълзи години наред, отчаяната съпруга Вихра Петрова намери перфектния начин да си го върне.

Бившата жена на Иван Христов трябва ръцете да целува на продуцентите на Вип Брадър затова, че без да искат й помогнаха във войната и отмъщението към Ирина Тенчева.

Вихра Петрова

Вихра Петрова си връща на Ирина Тенчева за всичкото зло през годините

Припомняме, че половинката на опосума влезе в Къщата на Нови хан, надявайки се на всенародна любов. Това, което получи обаче, беше единствено омраза, негодувание и гняв от милиони зрители. Ирина Тенчева все още е в ступор и не може да преодолее плесницата, която й отвъртяха българите.

Това не само дойде дюшеш за Вихра Петрова, но я направи най-щастливата жена на света. От седмици Вихра не пропуска сгоден случай, за да натрие носа на тази, която разби семейството и брака й.

Днес за пореден път Петрова изригна във Фейсбук със снимка, на която двете с Миглена Ангелова са се гушнали като влюбени гълъбчета. А над нея стои признанието на Вихра, че водещата е човекът, който през годините я е учил как да бъдеш себе си и да отстояваш това си право, без изобщо да съжаляваш.

„И така вече цели 15 години. Благодаря ти, Меги, обичам те!“, завърши Вихра, с което закова поредния пирон в ковчега на общата им врагиня с Ангелова Ирина Тенчева.

Последната пък буквално разтърси всички с факта, че сякаш е избягала от света, изчезнала или кой знае какво, защото… от 10 септември не се е появявала в профила си, на който иначе толкова много държеше и не пропускаше да ръси мъдрости и поучения.

„Това е немислимо – Ирина да замлъкне и да се скрие. Значи истината наистина я е смазала. Видяла е каква е в собствените си очи и каква в очите на другите, а това я е убило“, коментират из мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

7 коментара по “Вихра Петрова жестоко удари Ирина: Тенчева направи немислимото! (истината втрещи всички)”

 1. Злото

  Ное. 25. 2016

  Не я мислете толкова Иринка. Злото не умира! И тя няма да се затрие, сега обмисля с какви очи да се върне на екран и как да накаже „драгия зрител“ с нравоученията си..

 2. Zlatena

  Ное. 25. 2016

  Ирина Тенчева вече си има прякор Урина Тенчева и това ще и остане за цял живот заради манипулативното и интригантско поведение което показа в вип брадър 2016.

 3. хи их

  Ное. 25. 2016

  Вихра, ако знае колко е проста ще се разстреля моментално!

 4. Just_me

  Ное. 26. 2016

  Влъхва – Смръхла Петрова колкото и да търси медийно внимание, свършиха вече телевизиите, в които да се съблича 😀 А Миглена, беше правилният избор в сравнение с Пути Бъчвата, но иначе е една обикновена парясница, която така и не можа да си намери полов орган по мярка….

 5. stefan

  Ное. 27. 2016

  Вихра, много си щастлива, че никой не харесва Ирина !Обаче Иван предпочете Ирина пред теб! Направи ли си изводи за себе си?

 6. уф

  Ное. 27. 2016

  Тез двечките мязат на слугини! И двете противни кози

 7. Zlatena

  Ное. 29. 2016

  Ирина Тенчева си има прякор и тя курвата смрад Урина Тенчева това ще и остане за цял живот заради манипулативното поведение..А тези които защитават Урина Тенчева – Ирина са същите курви като нея не случайно са казали краставите магарета се надушват отдалеч.

Добавете коментар