Бомбата избухна: Ето я жената до Ники Михайлов! (от нея ще има дете, не от Николета – СНИМКИ)

Бомбата избухна: Ето я жената до Ники Михайлов! (от нея ще има дете, не от Николета – СНИМКИ)
5 (100%) 2 votes

Ники Михайлов щял да има дете от Николета Лозанова, ама друг път!

Вратарят Ники Михайлов е лудо влюбен, има наистина сериозна връзка и дори смята да се сдобие с наследник, при това съвсем скоро. Това, което знаехме до момента за жената до него е само, че е известна. Спрягаха се имената на популярна бизнес дама и дори това на Николета Лозанова.

Е да, ама не! Нито едната, нито другата са щастливките, успели да пленят сърцето на Ники Михайлов. Вярвате или не, това е самата… Анелия. Да, певицата на Пайнер и бивша съпруга на Коко Динев.

Ники Михайлов

Ето коя се оказа жената до Ники Михайлов, мистерията вече е тотално разбулена

Анелия и Ники Михайлов се познават от много години, но отношенията им досега са били единствено и само приятелски, разкриха познати на вратаря. Преди няколко месеца обаче синът на Боби Михайлов и певицата се засекли случайно и нещо просто се случило.

„Озоваха се заедно в едно легло, но не просто за една нощ, както би могло да се предположи, а за постоянно. Химия ли беше това, магия ли беше, не се знае. Но истината е, че двамата някак си се откриха един друг и оттогава са неразделни“, разказват авери на Михайлов.

По настояване на Анелия обаче, двамата пазели връзката си в тайна, за да не става достояние на жълтите медии, които да им разкажат играта. Чаровната изпълнителка искала първо те самите да си изяснят какво точно чувстват и дали искат да останат заедно, преди да бият тъпана и да се превърнат в дъвка за клюкарите.

Честита да им е любовта и връзката, а дано скоро и с бебе да зарадват близките си!

Честита да им е любовта и връзката, а дано скоро и с бебе да зарадват близките си!

„Мина доста време и ето, че наистина нещата са дори повече от сериозни. За първи път Ники повдига въпроса за дете и признава в интервю, че скоро може да стане татко. Това е прекрасно и им желаем много щастие“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар