Илиана Раева ужасена: Истината, която разкри Нешка Робева, я смаза! (още подробности)

Илиана Раева ужасена: Истината, която разкри Нешка Робева, я смаза! (още подробности)
4.8 (96%) 5 votes

Илиана Раева от месеци е на нож с голямата Нешка Робева!

Шефката на Федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева не е на себе си и не иска да повярва на това, което я очаква. Причината за шока и безсънните й нощи е тази, която я направи известна – голямата треньорка Нешка Робева.

Вместо да й бъде вечно благодарна, Илиана Раева започна все по-често да показва нокти срещу Робева като последният им спор стигна твърде далеч. Тогава Нешка Робева се възпротиви срещу едноличното управление на съпругата на Наско Сираков във Федерацията и произвола, който си позволява.

Илиана Раева

Илиана Раева в ступор от новината, че Нешка Робева ще пише книга, в която ще лъснат много скрити истини. А двете от месеци са в явна вражда

Илиана Раева пък отговори като я нападна с обвинения за злоба и завист – нещо, което потресе българите, помнещи кой точно показа Раева на България и света преди много години.

Близки до съпругата на Сираков разкриха, че Илиана била в потрес от последното признание на Нешка Робева – а именно, че се кани да напише книга. Лично пророчицата Ванга й предсказала това и дори я заставила да обещае, че ще напише въпросните страници.

Както сами може да се досетите, става дума за биографична книга, а Нешка Робева е категорична, че това няма да бъде „Похвално слово от Нешка за Нешка“, а том, който ще извади на бял свят всички тайни и неизказани проблеми в миналото на гимнастичките, та до ден днешен.

Тъкмо това шокирало Илиана Раева, която треперила от ужас какво ще напише Нешка Робева за нея в книгата си и какви истини ще разкрие. „Колкото и да се прави на важна Илиана, всички знаем, че хората винаги ще обичат и ценят повече Нешка. Затова книгата й може да се превърне в пагубна за Раева, кой знае…“, коментират запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Илиана Раева ужасена: Истината, която разкри Нешка Робева, я смаза! (още подробности)”

  1. ani

    Ное. 25. 2016

    Iliana e samozabravila se neblagodarniza!!!!!!

  2. ani

    Ное. 25. 2016

    iliana e samozabravila se neblagodarniza,zlobna,ligava,do nebesata!!!!!!

Добавете коментар