Чудото на Мария Петрова: С това хранене се свалят спешно килограми и то само за три дни! (виж тук)

Чудото на Мария Петрова: С това хранене се свалят спешно килограми и то само за три дни! (виж тук)
5 (100%) 2 votes

С това хранене Мария Петрова поддържа фигурата си винаги перфектна!

Бившото златно момиче Мария Петрова и настояща съпруга на Боби Михайлов продължава да обира комплиментите на близки и познати с перфектната си фигура.

Въпреки че годинките си вървят и времето си казва думата, Мария Петрова все още изглежда млада, свежа и запазена. А за тялото й няма какво да се коментира – с него тя слага в малкото си джобче дори ученички от гимназията.

Мария Петрова

С това хранене Мария Петрова поддържа супер тялото си – само за три дни с него се свалят бързо килограми и пак си влизате в любимите, но тесни дънки

Близки до обкръжението на Мария Петрова разкриха тайната й, а именно един начин на хранене, който наричат чудото на Мария. Винаги, когато й се наложи да смъкне няколко килограма и то наистина бързо, тя прибягвала до това хранене, както и след празници, придружени от обилни трапези.

Самото хранене се състои от само две неща – картофи и кисело мляко с възможно най-ниския процент масленост. В магазините отдавна има кисели млека с един процент масленост и точно те са подходящи за този вид експресно отслабване.

При храненето на Мария Петрова трябва да се знае, че три пълни дни се ядат само и единствено картофи. Количеството им не бива да е повече от 200 грама на порция като за деня имаме право на три порции – сутрин, обед и вечер.

Киселото мляко се яде само веднъж на ден, по една кофичка за следобедна закуска, но не бива да е придружено от нищо друго към него. А картофите, разбира се, може да са само варени или печени, но не и пържени. Така след три дни ще видите как спокойно ще влезете и в отеснелите си дънки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар