Скандал: Тази истина за Лора Крумова потресе всички! (шокиращи разкрития)

Скандал: Тази истина за Лора Крумова потресе всички! (шокиращи разкрития)
4.2 (84%) 5 votes

Лора Крумова може да го играе усмихната и мила пред екрана, но истината е друга!

Водещата на „Комбина“ Лора Крумова определено знае как да се държи пред малкия екран и как да омайва зрителите с цел по-висок рейтинг. Усмивките и благия й нрав обаче се оказаха маска, която журналистката сваля веднага щом камерите угаснат.

Потресени източници разказаха как преди броени дни Лора Крумова вдигнала нечовешки скандал в един от популярните столични молове, където била с 3-годишния си син Явор.

Лора Крумова

Лора Крумова потресе клиентите на мола с виковете си към малкия Явор

Момченцето, като всяко друго хлапе на тази възраст, успяло да се отскубне от майка си и хукнало да тича из коридорите. Вместо да реагира нормално, Лора Крумова надала такъв яростен вик, че и тигър би се вкаменил. Малкият Явор се вцепенил и застинал на място, а тя го дръпнала силно за ръката.

„Така му крещеше, че не можехме да повярваме. А на всичко отгоре и понечи да замахне с ръка към дупето му, но после се спря и се усети – твърде много хора я бяха зяпнали и гледаха потресени. Тогава тя повлече детето след себе си и напусна мола като светкавица“, разказват очевидци на случката.

Това обаче не е първият път, когато имаме информация за нрава на Лора Крумова. Още преди години нейни познати и най-вече колеги са коментирали как тя се отнася безцеремонно с повечето хора и дори със собствения си мъж Сотир. И как е в състояние да изпадне в истерия и да се разкрещи на всеки без реална причина.

„Как ли я търпи партньорката й на екран Галя Щърбева?! Та тя изглежда толкова мила и кротка жена. Няма да се учудим ако Лора гълчи по нея нон-стоп“, коментират хората.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Скандал: Тази истина за Лора Крумова потресе всички! (шокиращи разкрития)”

  1. Норна

    Ное. 25. 2016

    Чудо голямо! Праведниците я изобличиха, могат да спят спокойно

Добавете коментар