Деси Цонева заличи Ирина Тенчева след „ВИП Брадър“

Деси Цонева заличи Ирина Тенчева след „ВИП Брадър“
3.6 (72%) 5 votes

Деси Цонева все още е обидена на Ирина Тенчева и няма намерение никога вече да общува с нея!

Двете започнаха с разбирателство съжителството си в Къщата, но всичко рязко се преобърна само 2 седмици преди края на шоуто. Именно затова към днешна дата Деси Цонева изпитва само неприязън към Ирина Тенчева, научи Kliuki.bg.

Конфликтът между тях се заформи заради Христо Живков и отношението им към него след издънката с Емануела. Жената на Иван Христов упрекна щерката на Димитър Цонев в лицемерие и клюкарене, което толкова обиди Десислава, че тя веднага смени лагера си.

Деси Цонева не забравя как Ирина Тенчева я предаде

Деси Цонева не забравя как Ирина Тенчева я предаде

Странно или не, именно Ирина, която открито критикуваше актьора, остана негов приятел и все още е близка с него. Деси Цонева обаче, която беше мостът му между реалността и Къщата, когато той се появи в шоуто, изведнъж го намрази и днес не иска да го вижда дори.

Младата журналистка сякаш нарочно цели да жегне Ирина Тенчева. Тя е приятелка с Миглена Ангелова и извън Къщата. Двете излизат заедно и се веселят, въпреки че в шоуто бяха близки само за малко.

„Малко късно, но важното е, че се усети Деси.“ – пише форумник.

Според слуховете известната щерка нямала желание дори да срещне на улицата Ирина. Разочарованието и обидата от упреците на съпругата на Иван я накарали горчиво да съжалява, че е била толкова дълго от нейния лагер.

Деси Цонева беше една от много малкото съквартиранти, които смятаха Миглена Ангелова за достоен шампион на шоуто. Другите, разбира се, бяха Емануела и Борислав Комсийски.

Деси сподели това в „На кафе“ в деня на големия финал. Заобиколена само от бившия си лагер, тя каза, че иска Ути Бъчваров да спечели, но Миглена Ангелова също е достойна за победата.

С тези думи връзката между нея и Ирина Тенчева сякаш завинаги се скъса. Това продължава и до днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Деси Цонева заличи Ирина Тенчева след „ВИП Брадър“”

  1. zlatena

    Ное. 25. 2016

    Ирина Тенчева си има прякор и той е Урина Тенчева и това ще и остане за цял живот заради манипулативното и интригантско поведение което показа в вип брадър 2016.

Добавете коментар