Рени изкърти с умозаключение: Не съм тъпа, просто хората не ме разбраха! (още от разсъжденията й)

Рени изкърти с умозаключение: Не съм тъпа, просто хората не ме разбраха! (още от разсъжденията й)
5 (100%) 3 votes

Рени влезе в Къщата на Вип Брадър, за да възражда кариера, но май стана обратното!

Позабравената чалга певица Рени влезе в Къщата на Вип Брадър след пропадналия си брак с Борис Пилософ, а целта й беше само една – да припомни на феновете за себе си и да си възроди кариерата.

Последното е доста спорно като се има предвид, че застаряващата Рени няма как да се сравнява с топ певиците на Пайнер Преслава, Галена, Емануела, Цвети Янева и други.

Рени

Рени за пореден път си отвори устата и втрещи аудиторията. Видиш ли, вината за подигравките си била на хората, на нея нищо не й липсвало в интелектуален план

Но, както се казва – за всеки има място под слънцето. По-лошото обаче е това, което изпълнителката осъзна след края на шоуто. А именно, че хиляди българи й се подиграваха в мрежата и директно я обявиха за най-тъпата от всички, заради количеството глупости, които тя ръсеше на килограм в Нови хан.

Според Рени обаче това не било така, просто хората се били объркали. „За целия си престой в предаването съм направила две грешки – едната със саркасцизма, а другата с наградата на Вальо Михов. Първото беше, защото отдавна не живеех в България и смесих няколко езика, а втората, защото в началото на формата бях силно притеснена“, опита се да се измъкне Ренката, но нещо не й се получи.

Може би, защото паметта й услужливо забрави глупостите от сорта на това, че великият Кольо Фичето бил революционер, биещ се за освобождението или това, че известната книга на рекордите по света се нарича ГинесТ. И още, и още, и още…

Към момента Рени се кани да гостува на сестра си в Германия, заедно с двете си деца и родителката си. А на Нова година се похвали, че ще има участие – само и единствено благодарение на стар неин приятел обаче.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар