Ивана в ступор: Виж как колежка се изгаври с нея на концерта на Планета! (обидата е непростима – подробности)

Ивана в ступор: Виж как колежка се изгаври с нея на концерта на Планета! (обидата е непростима – подробности)
4.8 (95%) 4 votes

Ивана не може да повярва, че някой е способен да стигне дотам!

Певицата на народа Ивана отново се представи блестящо на концерта на телевизия Планета в зала „Арена Армеец“. Публиката я аплодира, въпреки че изпълнителката пя повече от старите си, но златни парчета.

Въпреки народната любов обаче, вечерта не мина гладко за Ивана, която получи жестока обида и гавра от собствената си колежка – младата Теди Александрова. Последната си е поставила за цел да скандализира и то от доста време, може би, защото явно не й се получава да пробие с друго. Да речем с талант.

Ивана

Ивана потресена от поведението и простотията на колежката си, Теди Александрова този път прекали

Източници, станали свидетели на поведението на Теди Александрова зад кулисите на шоуто, още са втрещени от отношението й към певицата на народа. От която би трябвало да се учи, че и ръка да целува.

„Ивана и Теди се засякоха в коридора и въпреки, че Александрова не е никоя в този жанр, Ивана постъпи повече от човешки като първа й се усмихна и я поздрави сърдечно. Как мислите, че реагира онази – погледна я с леден поглед и жестоко пренебрежение и я подмина демонстративно като малка гара“, разказват очевидците.

При вида на тази реакция Ивана останала като сащисана и не знаела какво става. Минута по-късно обаче счела, че не е нужно да си хаби нервите и да си влошава настроението заради подобни селски изцепки и спокойно продължила с подготовката си.

„И други колежки видяха какво направи тази самозабравила се Александрова, и честно казано – погледнаха я с насмешка. Защото това момиче пее отдавна, но не успя и никога няма да се класира сред първите в Пайнер – тези, които се радват на хиляди верни фенове“, убедени са източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар