Кошмар: Миглена Ангелова разкри най-голямата си драма през сълзи! (истината разтърси всички)

Кошмар: Миглена Ангелова разкри най-голямата си драма през сълзи! (истината разтърси всички)
3.5 (70%) 2 votes

Миглена Ангелова никога не е говорила за този период в живота си!

Победителката във Вип Брадър тази година Миглена Ангелова продължава да е обект на огромен интерес от страна на фенове и медии. Любимката на България непрестанно е по интервюта или се среща и разговаря с хората, които я избраха и короноваха пред всички останали съквартиранти.

След редовите обсъждания на живота в Къщата и отношенията й с останалите, дойде време Миглена Ангелова да разкаже и нещо от личния си живот. Това, което тя разкри обаче, я накара да се просълзи от болка, въпреки че от кошмарния момент са минали толкова много години.

Миглена Ангелова

Миглена Ангелова разкри най-големия си кошмар

Оказа се, че Миглена Ангелова едва не е изгубила сина си и то още, когато той е бил съвсем мъничък. Тя се развела с третия си съпруг, когато синът й Илия бил още почти бебе. Тогава в яда и омразата си към нея, натиреният благоверен отвлича момченцето и го взима със себе си на неизвестно място.

„Тогава щях да умра и никога няма да забравя този ад. Минаха вече цели 20 години, а аз още сънувам кошмари и се събуждам с викове. Не знаех къде е синът ми, търсех го навсякъде, но не можех да го открия. Най-лошото е, че властите нещо не можеха да направят и затова се обърнах за помощ към разследващи журналисти“, спомня си Миглена Ангелова.

След като местонахождението на малкия било установено, водещата хукнала към адреса, взимайки със себе си няколко верни и доста здрави приятели мъже. Били готови на всичко, дори на бой, само и само да й върнат детето.

Последвали дълги съдебни драми, но в крайна сметка тя победила и детето било присъдено и върнато на майка му. Днес Илия все още се вижда с баща си, но така и не забравил какво е причинил той на него и майка му.

„Илия порасна страхотен и отговорен мъж, но на подсъзнателно ниво съм сигурна, че в съзнанието му е останало нещо от онзи период. Точно това никога няма да простя на баща му“, кълне се Миглена Ангелова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар