Кубрат Пулев „застреля” Бойко Борисов с тази истина! (Ето какво му тръсна в лицето)

Кубрат Пулев „застреля” Бойко Борисов с тази истина! (Ето какво му тръсна в лицето)
5 (100%) 2 votes

Кубрат Пулев винаги говори истината, дори да боли!

Кубрат Пулев винаги казва това, което мисли. Световният шампион мечтае само едно. За предстоящият си турнир и победата над световната легенда в бокса при мача му в зала „Арена Армеец” той е на тръни още от сега.

Мечтата му да е грабне световната титла, а другата, да създаде едно здраво и стабилно семейство. Но най-голямата му тревога е да не се изложи пред очите на своите фенове, които ще дойдат в залата, за да се зарадват на победата на своя любимец. Тях той не иска да разочарова. Но Кобрата не обича да бъде бездеен и да обикаля из магазини и заведения, докато чака.

Точно в това той не го одобрява като начин да релаксира. След битките си в Германия и тренировките, в които се подготвя, той обича да си прави една солидна загрявка на мозъка. Понеже любимият на поп фолкдивата Андреа обича да играе шах. И то не като любител, понеже винаги мери сили със седемкратният световен шампион на тази игра.

„Възхищавам се на шаха. Това е една наистина уникална игра. При нея трябва да знаеш как да поставиш фигурите, за да победиш. Шахът е като живота. Подарих шах на премиера Бойко Борисов, но той вероятно не ме разбра. И сбърка с една от знаковите фигури”, сподели Кобрата.

Това националният ни шампион каза в едно свое интервю. Но за никого не остана тайна, че за „сбърканата фигура” той визира избора на Бойко Борисов за президент- Цецка Цачева. Председателката на Народното събрание не бе долюбвана от народа и те я наказаха.

Като избраха за държавен глава кандидата на БСП-ген. Румен Радев. Все пак Кобрата е твърдо убеден, че Бойко Борисов е един добър държавник за родината ни и вярва, че премиера ще оглави и следващото правителство на България.

Кубрат Пулев добре "нахрани" Бойко Борисов

Кубрат Пулев добре „нахрани“ Бойко Борисов

Самият боксьор също се определя донякъде като политик. Защото със своите победи и медали от турнирите е прославил родината ни далеч зад нейните предели. Дали обаче ще влезе във властта, на този етап Кубрат Пулев, не дава категоричен отговор. Но и не отрича, че някой ден може да влезе в голямата игра, официално.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар