Том Ханкс обиден на Клинт Истууд

Том Ханкс обиден на Клинт Истууд
5 (100%) 1 vote

Том Ханкс е обиден на Клинт Истууд. Двете знаменитости не се нуждаят от представяне, те са толкова известни и с такива постижения, че е излишно да ги представяме обстойно. Носители на редица награди, сред тях и „Оскар“, участници в касови прожекции и легендарни филми.

На вече доста зряла възраст Клинт Истууд застава зад камерите, днес той основно режисира филмови прожекции и дава съвети на развиващите се по-млади поколения. В биографичната драма със заглавие „Съли“, където Истууд беше режисьор, а Том Ханкс е в главната роля, съобщи Нова телевизия, пътищата им сериозно се пресичат, както и характерите им. Дотам, че Ханкс определя поведението на Клинт Истууд като определено дразнещо, а отношението му към снимачния екип като към добитък.

Все пак по-младият Том Ханкс признава, че макар да е бил засегнат от тежкия нрав на Клинт, ролята и заснетият материал са си заслужавали усилията и нервите и сега не съжалява, че филмът е станал добър. Той определено може да му донесе много дивиденти.

Истууд и по-младия от него Том Ханкс очевидно се сработиха трудно в проект "Съли"

Истууд и по-младият от него Том Ханкс очевидно се сработиха трудно в новия филмов проект „Съли“

Все пак критиките към Клинт Истууд са тежки. Определят го като критичен, арогантен и притискащ артистите, постоянно изискващ и недоволен старец, споделят някои, коментираме ние от Kliuki.bg и от изданието за новини „Лайфстайл“. Неприветливо поведение, тежки снимачни дни и не добри условия за работа, това е атмосферата, създадена от възрастната звезда на Холивуд зад обектива.

Том Ханкс разкритикува методите на работа на колегата си Клинт Истууд

Том Ханкс силно разкритикува методите на работа на своя колега – известния ни Клинт Истууд

Често пъти големият талант е придружен от труден нрав и тежест в общуването с такива известни личности. Явно и Клинт Истууд не прави голямо изключение. Дано прожекцията е отражение само на професионализма и качествата, както на режисурата на звездата Истууд, така и на игралните умения на талантливия носител на „Оскар“ – Том Ханкс, коментираме от Клюки.БГ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар