Йоана Буковска разби Галя Щербева: Много си плоска!

Йоана Буковска разби Галя Щербева: Много си плоска!
5 (100%) 2 votes

Йоана Буковска унизи, без да иска или не, Галя Щърбева, при това в нейното предаване!

Лошото момиче на българското кино – Йоана Буковска, се прояви като лоша и извън екрана. Това се случи в предаването „Комбина“, където унизи водещата Галя Щърбева, забеляза Kliuki.bg.

Бившата новинарка определи ролите, които играе Йоана, на жени – кучки. Това сякаш малко обиди актрисата и тя веднага отвърна.

Йоана Буковска унизи Галя Щърбева

Йоана Буковска унизи Галя Щърбева

„Аз не мисля, че това са жени – кучки, това е доста плоско обяснение за този типаж хора. Това, което е интересното за мен в тези роли, е да намеря в тях човека.“ – каза Йоана Буковска по Нова ТВ.

Галя Щърбева имаше предвид двете може би най-известни роли, които актрисата е имала през своята кариера. Това са на Стела в „Дунав мост“ и на Виолета Захариева в „Откраднат живот“. И двата персонажа са представени по-скоро като отрицателни образи.

Буковска е на сцената цели 25 години. Първоначално тя е хит по родните театри. Голямата й звезда в киното изгря именно с „Дунав мост“, заснет преди цели 17 години. Там тя играе 21-годишна хубавица с доста разюздено поведение.

Самата актриса неведнъж е признавала, че е била такава и в живота си преди, но това е минало. Сега тя е майка и гледа на живота много по-зряло.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар