Антон Стефанов е болен от ревност след годежа с Миглена Ангелова

Антон Стефанов е болен от ревност след годежа с Миглена Ангелова
4 (80%) 3 votes

Миглена Ангелова предизвиква множество ревниви реакции у своя годеник!

Антон Стефанов, който е новата тръпка на Миглена Ангелова, не спира да ревнува любимата си. Журналистът бил изключително строг към годеницата си и само като я видел да говори с друг мъж, побеснявал, научи Kliuki.bg.

Тони се чувствал доста несигурен, защото самият той все още не можел да повярва, че шампионата на „ВИП Брадър 2016“ се е съгласила толкова лесно да му стане жена. Репортерът я питал непрестанно дали не смята всичко за шега, но тя отричала.

Антон Стефанов вече ревнува Миглена Ангелова

Антон Стефанов вече ревнува Миглена Ангелова

Говори се, че като доказателство за достоверността на годежа е фактът, че двамата вече са изконсумирали връзката си. Нещо, което потвърждава сериозните намерения, които те имат един към друг.

Миглена Ангелова по принцип била от жените, които обичат да флиртуват в всеки един мъж край себе си. Тя продължавала да го прави постоянно, дори и пред очите на годеника си.

Това обаче вбесявало Антон Стефанов, който даже понякога в пристъп на гняв й правел сцени на публични места. Въпреки че са заедно едва от две седмици, Меги и Тони вече били преминали през няколко скандала.

Двамата се познават от 17 години. Тони е гостувал навремето в „Искрено и лично“, а през годините те са запазили страхотни отношения един към друг.

Когато Миглена Ангелова получила поканата от „ВИП Брадър“, един от хората, до които се допитала, бил именно Антон Стафанов. Той й казал, че трябва да бъде подготвена за добро и за лошо.

Историята между Тони и Меги е безкрайно интересна. Те са може би двойката на годината. Въпреки че са сгодени, все още не мислят за сватба, тъй като първо желаят да се опознаят.

Опознаването ще стане на нещо като предварителен меден месец в чужбина. Преди това обаче двамата ще се разделят за кратко, понеже Миглена заминава за Китай, а Антон пък за Дубай.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар