Годеж ли?! Антон Стефанов е съсипан: Миглена Ангелова го довърши, забърса младия Боби! (шок разкрития)

Годеж ли?! Антон Стефанов е съсипан: Миглена Ангелова го довърши, забърса младия Боби! (шок разкрития)
3.3 (66.67%) 3 votes

Миглена Ангелова била сгодена за Антон Стефанов, ама друг път!

Сензационният годеж на Миглена Ангелова и журналиста Антон Стефанов се оказа поредната пиар партенка. Или поне от страна на водещата на „Искрено и лично“, която и хабер си няма да се омъжва за човека с пръстена.

Да, Антон Стефанов предложи брак на Меги и то в студиото на Гала, а бъдещата булка остана очарована от жеста му като всяка жена. Но нищо повече. Двамата с Антон са само приятели и такива ще си останат, разкриха източници от обкръжението на Миглена Ангелова.

Миглена Ангелова

Оправната Миглена Ангелова си хареса младия Боби Комсийски, а не влюбения в нея неин колега Антон Стефанов

Това определено е удар за Стефанов, който наистина хлътна по устатата водеща. Тройно по-голям обаче за него е ударът, който му нанесе победителката във Вип Брадър преди броени дни. А именно разкритието, че има мъж до себе си и този мъж е… дръжте се да не паднете – младият и красив милионер Борислав Комсийски, предава вестник „Телеграф“.

Оказа се, че Миглена Ангелова не на шега си харесала Боби още в Къщата в Нови хан, но не искала да предприема нищо пред камерите. Затова тя стоически изтърпяла мисията на Боби и Емануела, в която го играеха гаджета, а единственото, с което леко заграждаше младока, бяха убийствените й масажи.

„Какво повече му трябва на един мъж от жена, която е не само умна и интелигентна, но и показва, че я бива и в по-пикатнтите работи. Не е ясно доколко Боби приема насериозно случващото се помежду им, но към момента определено е лапнал въдицата. Не дъщерите на Миглена си хареса, а самата нея“, разказват източниците.

Колкото до Емануела, тя изобщо не ревнувала, камо ли да страда от този факт, тъй като отдавна вече доказа, че приема Борислав Комсийски само като приятелче.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар