Срамота: Шок разкритие за мастития Маги Халваджиян втрещи всички! (още подробности)

Срамота: Шок разкритие за мастития Маги Халваджиян втрещи всички! (още подробности)
5 (100%) 2 votes

Маги Халваджиян винаги се представя като най-умният и кадърен, но забравя да признае тази истина!

Маститият продуцент Маги Халваджиян от години коли и беси в Нова телевизия, а думата му на две не става. Арменецът, досущ като съперника си Слави Трифонов, е приеман като институция в телевизионните среди и никой копче не може да каже по въпроса.

Близки до обкръжението му обаче са убедени, че за да имаш такава власт и слава, са ти нужни и съответните качества и умения. Маги Халваджиян безспорно притежава достатъчно, но втрещи всички с факта, че през целия си живот не е отделил малко време, за да понаучи поне отгоре-отгоре английски език.

Маги Халваджиян

Маги Халваджиян не знае грам английски, но не му дреме

Затова и мечтите му за кариера в Холивуд изглеждат меко казано нелепи, коментират запознати. „Маги знае само арменски и италиански, защото е живял в Италия. С английския обаче е пълна нула, което е срамота за човек с неговото положение и претенции. То ние се смеехме на Цецка Цачева, че не знае английски, а искаше да става президент, пък то и най-големите ни шоумени и продуценти също си знаят само майчиния език“, смеят се източниците, пише вестник „Уикенд“.

На самия Маги Халваджиян обаче липсата на познания по английски му били през шапката. Той нито се интересувал, че някой ще му се смее, нито имал намерение да поправи грешката си. А и защо му е, след като може да плати на преводач и да се оправи при нужда.

А, когато с Кремена Халваджиян ходели на почивки в чужбина, разчитал само на нейните познания (тя поне е отличничка в областта).

„Когато съм в чужбина, отивам да почивам и да разпускам. Не ми трябва да бърборя и да водя „задълбочени“ разговори с местните“, уверявал Халваджиян.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар