Рачков притеснен: Истината за състоянието на Мария Игнатова го хвърли в ужас! (още подробности)

Рачков притеснен: Истината за състоянието на Мария Игнатова го хвърли в ужас! (още подробности)
3.6 (72%) 5 votes

Мария Игнатова не е добре и това страшно тревожи Димитър Рачков!

Една от най-любимите двойки на България – тази на Димитър Рачков и Мария Игнатова, преживява кризисни дни. Но не заради влошени отношения или изневери, както често лъжат жълтите вестници, а заради здравословното състояние на чаровната блондинка.

Мария Игнатова ежедневно тревожела Димитър Рачков с прояви на нестабилна психика, чувство на панически атаки и депресивни състояния. Тя се оплаквала от постоянна умора и дори престанала да иска да излиза и да се забавлява навън, както преди.

Мария Игнатова

Мария Игнатова се преработва и стресът вече й вреди все повече, Рачков притеснен

За късмет лекарите били категорични, че физическото здраве на Мария Игнатова е добро, но не спирали да я съветват да си даде повече почивка. Оказало се, че това, което я поболява и срива психиката й, е огромният стрес покрай работата и постоянният живот на педал.

„Мария не се спира. Тя е тотална работохоличка и е в състояние да работи и 24 часа ако се наложи, само и само да се справи перфектно. Забравя обаче, че е човек и че дори да е още млада, стресът и напрежението си казват думата. Никой организъм не е от желязо и не можеш да се разкъсваш на сто места“, разкриват близки до обкръжението й източници.

Освен голямото напрежение в работата, Мария Игнатова се раздирала и от чувство за вина. Най-вече към собственото си дете Виктор, на когото смятала, че не отделя необходимото време и внимание.

Тя обаче за нищо на света не искала да послуша Димитър Рачков и да си вземе кратка отпуска, тъй като била убедена, че телевизията е джунгла, в която всеки ден трябва да се бориш за мястото си. В противен случай някой моментално можел да я измести.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Рачков притеснен: Истината за състоянието на Мария Игнатова го хвърли в ужас! (още подробности)”

  1. rerer

    Ное. 29. 2016

    Много е сладка.Чудесно води всяко едно предаване.Шоуто в момента,което води-Пееш или лъжеш е великолепно.Тя озарява с присъствието си екрана.

Добавете коментар