Това, което Миглена Ангелова стори, разплака Деси Цонева!

Това, което Миглена Ангелова стори, разплака Деси Цонева!
5 (100%) 1 vote

Миглена Ангелова показа на Деси Цонева, че може да разчита на нея и двете ще бъдат приятелки занапред!

Победителката от „ВИП Брадър“ разкри голямото си сърце едва след шоуто. Миглена Ангелова просълзи една от бившите си съквартирантки – Деси Цонева, научи Kliuki.bg.

Меги всъщност е решила да помогне на младата си колежка в трупането на средства за фондацията „Димитър Цонев“. Десислава не очаквала това и останала приятно изненадана.

Миглена Ангелова трогна Деси Цонева до сълзи

Миглена Ангелова трогна Деси Цонева до сълзи

Миглена Ангелова смятала да отдели от хонорара си, получен от предаването на Нова ТВ, за да инвестира във фондацията. Жест, който докарал Деси Цонева до сълзи.

Самата щерка на Митко Цонев вече е отделила част от хонорара си, който да вложи в своя проект. Тя обаче не очаквала, че някой от съквартирантите й ще прояви интерес към инициативата.

Става въпрос за фондация, която ще помага на хората да се изследват безплатно за мозъчен аневризъм и други подобни проблеми. Деси иска да предпази другите хора да не последват съдбата на баща й, който до последно не е знаел, че е заплашен от инсулт.

Миглена Ангелова и Деси Цонева се сближиха едва в края на „ВИП Брадър 2016“. Дъшерята на Димитър Цонев направи тази крачка, след като се разочарова от Ирина Тенчева. Затова мина към лагера на попфолка, с който поддържа добри отношения все още.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар