Миглена Ангелова изстина: Ути Бъчваров направи смазващо разкритие за нея в ефир! (още подробности)

Миглена Ангелова изстина: Ути Бъчваров направи смазващо разкритие за нея в ефир! (още подробности)
4.2 (84%) 5 votes

Миглена Ангелова този път няма да прости на Ути Бъчваров за думите му!

Победителката във Вип Брадър Миглена Ангелова не иска да повярва на ушите си след това, което чу Ути Бъчваров да изрича за нея в ефир. Този път водещата на „Искрено и лично“ едва ли ще прости обидата, а как ще си го върне, предстои да разберем тепърва.

Припомняме, че тя и Ути Бъчваров се бореха за първото място на финала в шоуто, но конфликтът помежду им далеч не се роди през последните дни в Къщата на Вип Брадър. Двамата бяха част от два биещи се лагера, а борбата за надмощие достигна страховити размери.

Миглена Ангелова

Ути Бъчваров яко нахрани Миглена Ангелова в ефир

Явно и седмици след края на формата чувствата помежду им са още твърде силни, за да заровят томахавката. Последен доказа това Ути Бъчваров, който днес в студиото на Гала обяви Миглена за посредствен журналист и кофти човек.

„Какъв журналист е Миглена Ангелова, бе?! Само претенциите й големи. Нали живях два месеца с нея в Къщата и я видях какво представлява и от какво се вълнува. Имам толкова приятели журналисти, които говорят умно и е удоволствие да общуваш с тях. Те обсъждат събития, политика, история. А какво правеше Миглена – водеше само клюкарски елементарни разговори на махленско ниво с Емануела“, коментира артистичният готвач.

Той за пореден път призна, че именно Миглена Ангелова е най-голямото му разочарование в Къщата, защото за интелекта на Емануела е знаел от самото начало и тя не го е учудила с нищо. Виж, водещата обаче, била друго нещо и направо го попиляла с нрава и обноските си.

Утре се очаква Ути да продължи с още по-жестоки разкрития при Гала, които едва ли ще бъдат приети спокойно от Ангелова. Както вече знаем обаче, Миглена няма да си трае, а ще отвърне подобаващо на бившия си съквартирант.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Миглена Ангелова изстина: Ути Бъчваров направи смазващо разкритие за нея в ефир! (още подробности)”

  1. zlatena

    Ное. 28. 2016

    Истината за Пути Бъчваров той е убиец на животни а такива хора ги мразя.

  2. дим

    Ное. 29. 2016

    Ути ,напълно си прав! По добро описание на миглена няма как да sе направи! Посредствена женица, празен , злобен бъртвеж!

Добавете коментар