Аня Пенчева и Сашо Диков в ступор: Виж какво им поднесе любимото чедо Петя Дикова! (още подробности)

Аня Пенчева и Сашо Диков в ступор: Виж какво им поднесе любимото чедо Петя Дикова! (още подробности)
3.8 (75%) 4 votes

Петя Дикова сащиса родителите си с тази новина!

Чаровната Петя Дикова успя да накара родителите си Аня Пенчева и Сашо Диков да опулят очи и да онемеят от изненада. А причината е наистина неочакваната новина, която научиха за любимата си щерка.

Този път обаче вестта е хубава, дори прекалено хубава. Защото се оказа, че Петя Дикова ще получи една от най-престижните награди у нас. Пипи става „Жена на годината“. Да, няма измама и лъжа, сладураната ще се окичи с тази титла, въпреки че самата тя признава, че не се има още за жена.

Петя Дикова

Петя Дикова накара родителите си да се гордеят с нея

„Жена съм да, а и годинките си вървят. Все още обаче смятам, че не съм толкова помърдяла и препатила, за да мога сама да се определям като истинска жена, още повече като жена на годината. Но тази награда и това признание ме карат да се чувствам истински щастлива, защото това не е нищо друго, освен оценка на работата ми и целия труд, който съм положила през годината“, коментира щастливата Петя Дикова с широка усмивка.

Признанието за Пипи накара Сашо Диков и Аня Пенчева да заплачат от гордост и вълнение като устатият журналист се заканил да вдигне такъв купон за дъщеря си, че цяла София месеци наред да говори за него.

Е, сега поне, след като получи признанието, за което се бореше, Петя Дикова най-после може би ще отдели повече време на личния си живот и връзката с гаджето си, което живее и работи в Лондон.

„Кариерата й е във вихъра си, но годинките си летят и ако не иска да си остане стара мома, която един ден на си блъска главата какво си е причинила сама, трябва вече да осъзнае, че е голяма и приоритет е нормално да й бъде едно здраво и стабилно семейство“, насърчават я колеги и приятели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Аня Пенчева и Сашо Диков в ступор: Виж какво им поднесе любимото чедо Петя Дикова! (още подробности)”

  1. 132

    Ное. 28. 2016

    „чаровна“,“сладурана“ ,вие добре ли сте или зрението ви е изкривено , аз не виждам нищо такова на снимката ,виждам една ухилена малоумница с голяма тиква на раменете и изцъклен поглед.

Добавете коментар