Мелания кръшка на Доналд Тръмп?

Мелания кръшка на Доналд Тръмп?
Гласувайте за статията

Доналд Тръмп може да се окаже в конфузна ситуация!

Дали Мелания ще изневери на Доналд Тръмп? Това вълнува цялата американска страна, след като се разбра, че от януари месец двамата ще живеят за малко разделени, научи Kliuki.bg.

46-годишната първа дама ще остане в Ню Йорк, а новият президент ще се отправи към Белия дом. Причината, поради която ще се осъществи раздялата, е заради сина им.

Мелания може да "подхлъзне" Доналд Тръмп

Мелания може да „подхлъзне“ Доналд Тръмп

В САЩ се пише, че родителите не искали да подлагат на стрес детето си, поради което сметнали за по-добре да го оставят да завърши учебната година в позната обстановка, а от следващата есен ще го запишат на училище във Вашингтон.

Говори се обаче, че Мелания е била тази, която е настоявала за това. Мнозина подозират, че словенската красавица нарочно иска да живее половин година отделно от съпруга си, за да може да се отдаде на ласките на по-млади мъже.

Доналд Тръмп е 70-годишен, което го прави с 24 г. по-възрастен от Мелания. Това за мнозина е повод двойката вече да не се отдава на дива страст, а и тя е заедно от над десетилетие.

Онова, което доста хора не разбират, е как може красавица като първата дама да бъде изцяло задоволена от един мъж в пенсионна възраст. Затова не е изключено тя да опита да му сложи рога, ако вече не го е правила.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар