Димитър Бербатов съвсем откачи! Вижте на какво подлага Елена в желанието си за трето бебе

Димитър Бербатов съвсем откачи! Вижте на какво подлага Елена в желанието си за трето бебе
4 (80%) 3 votes

Димитър Бербатов е стигнал до отчаяние в желанието си за мъжки наследник.

След като стана горд баща на две дъщери, топ футболистът ни Димитър Бербатов съвсем не е решил, че четиричленно семейство задоволява желанията му. Преди много години той е обещал на смъртния одър на дядо си от Марикостино, че един ден ще има син, който ще наследи таланта им. Да, но съдбата май има други планове, узна kliuki.bg.

Димитър Бербатов копнее за син

Димитър Бербатов копнее за син

Димитър Бербатов и Елена са една от най-стабилните светски двойки у нас, която никакви слухове не успяха да разделят. Сега обаче любовта им е поставена пред ново изпитание. Откакто спря с активната си кариера, футболистът съвсем се е вглъбил в идеята за свой мъжки наследник. Със съпругата му отдавна правят опити, но засега безуспешни. И Елена е на прага на 40-те и шансовете за трета бременността намаляват с всеки изминал ден.

Освен консултации с всевъзможни лекари, Димитър Бербатов е прибегнал и до доста по-нетрадиционен метод, с който се надява да увеличи шансовете си за трето бащинство. От времето, когато играеше в Англия, той се е запалил по йогата, която му помага да поддържа форма, тонус и концентрация. За негова изненада и радост, обаче, Бербо наскоро е научил, че този тип упражнения помагат и за по-лесно зачеване, пише retro.bg.

Както е сещате, футболистът веднага е строил хубавата Елена да тренира заедно с него. Открил дори специален комплекс упражнения за целта, които свалят стреса и подпомагат функциите на репродуктивните органи. Така сега двамата редуват тренировки със сеанси в леглото. Футболната съпруга сякаш не е чак такава голяма мераклийка да стане майка за трети път на тези години, след като вече двете им дъщери са поотраснали и грижите за тях са намалели, но е готова да се „жертва“ от любов.

Явно Димитър Бербатов се е притеснил, че и него го е застигнало проклятието на звездния тим от 94-та и иска да опровергае страховете си е един малък юнак, който да стане добър с топката, поне колкото него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар