Не е за вярване: Това разкритие за Денис Ризов шокира всички! (истината смая дори близките му)

Не е за вярване: Това разкритие за Денис Ризов шокира всички! (истината смая дори близките му)
3.8 (75%) 4 votes

Денис Ризов успя да сащиса всички с тази истина за себе си!

Как да не обичаш години наред мъж като Денис Ризов?! Може би едва сега ще разберем неистовата любов на бившата му съпруга Наталия Симеонова, която вече повече от десет години вехне по рокаджията и не ще и да помирише друг мъж.

Ами и къде ще намери друг като Денис Ризов?!… Повечето фенове на рока у нас го познават като музикант, шоумен и създател на великата банда „Ахат“. Отдавна обаче Ризов се занимава с музика само за кеф, тъй като има далеч по-продуктивно занимание – да трупа милиони с бизнес начинанията си.

Денис Ризов

Денис Ризов напълни банковата си сметка с нови 15 милиона, кой като него

Правилно прочетохте – милиони и то в долари. Денис Ризов отдавна има жилища в Ню Йорк и Флорида, където се е установил и сега. От няколко месеца насам рокаджията живее във Флорида и управлява сравнително новия си бизнес с… рибешки карантии.

Едва ли ще сбръчите нос с погнуса като разберете, че от това си начинание, Ризов вече е гушнал 15 милиона долара. Той върти търговия с рибешки кости и вътрешности, от които се използва добива на така ценния колаген за козметичната индустрия.

Денис отдавна е в бизнеса с козметика като е официален дистрибутор на поне две дузини световни марки козметика у нас. А във Флорида е собственик на два огромни рибарника, от които произвежда колаген, а и прави сос от зехтин, сол, оцет и вътрешности на рибоците. Този сос вървял като луд в Далечния изток, където Ризов си осигурил стабилен пазар.

„Е, хайде пак някой да попита защо Наталия Симеонова се тръшка да си върне мъжа. Кой се отказва от хубавото и от богатия и оправен съпруг. Не и нормална жена“, коментират запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар