Тежък случай: Виж с кого се загаджи Емануела! (не спира да си търси белята, шок разкрития + СНИМКИ)

Тежък случай: Виж с кого се загаджи Емануела! (не спира да си търси белята, шок разкрития + СНИМКИ)
4 (80%) 4 votes

Фурията Емануела бърза да се насади от трън, та на глог!

Чалга фурията Емануела не поумня и това си е. След всичко, което преживя във връзката си с далеч по-младия от нея Митко Динев, на когото дори роди дете, певицата отново е на път да нагази до уши в проблемите.

Близки до нея източници разкриха, че палавата зеленоочка е хвърлила око и вече почти е сложила ръка на… сина на Тодор Батков. Тодор Батков младши бил поредния й мерак, въпреки че момчето е още едва на 23 години.

Емануела

Емануела е на път да се насади от трън, та на глог – момченцето е с над 10 години по-младо от нея

За крехката си възраст обаче, той е едноличен собственик или пък съдружник в цели седем доста проспериращи фирми. Припомняме, че младокът е син на легендарния бивш собственик на ФК „Левски“ и адвокат Тодор Батков.

Само преди броени дни Батков младши бил забелязан в столичен нощен клуб и то на участие на самата Емануела. Двамата не спирали да си хвърлят многозначителни погледи един на друг, а певицата буквално се размазвала като масло на филия по него.

„Емануела не може да се крие, всичко й личи. И да харесва, и да не харесва някого, изписано й е на лицето. А по Тошко Батков определено си пада, при това не отсега, а още когато усети, че нещата с Митко Динев няма да ги бъде. Никой обаче не е оптимист за една подобна връзка – та момченцето е по-младо от нея с повече от 10 години. Как си я представя тая работа“, коментират източниците.

На 23 години, но със завидни финанси и седем фирми зад гърба си

На 23 години, но със завидни финанси и седем фирми зад гърба си

И са убедени, че Емануела ще има още доста да си поблъска главата и сълзи да изреве, докато най-после прогледне и осъзнае, че й трябва истински мъж, а не хлапе, което да дундурка. Ако е за деца, тя вече си има две „парчета“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар