Заместничката на Цвети Стоянова се отказа от спорта: Любомира Казанова разплака България! (шокиращи подробности)

Заместничката на Цвети Стоянова се отказа от спорта: Любомира Казанова разплака България! (шокиращи подробности)
4.7 (93.33%) 6 votes

Любомира Казанова шокира цяла България и треньорите си!

Тя се нареди достойно сред златните момичета в художествената гимнастика, макар че в началото бе нападната и оплюта без причина. Тя е красивата Любомира Казанова, която се превърна в заместничка на Цвети Стоянова след трагичния й скок от шестия етаж.

Любомира Казанова даде всичко от себе си и успя да помогне на момичетата да се окичат с още няколко медала и да приключат спортната си кариера по най-достойния и славен начин. Единствена Люба обаче щеше да продължи спортната си кариера, защото е най-малка от останалите момичета и бъдещето в гимнастиката беше пред нея.

Любомира Казанова

Любомира Казанова няма повече да играе, момичетата в шок

Днес Казанова излезе с официалното си решение да се откаже от спорта и да напусне залата завинаги. Думите й шокираха и разплакаха мнозина, сред които Илиана Раева и треньорката Ина Ананиева.

Причината обаче се оказа наистина основателна, а Любомира Казанова е претърпяла зверски мъки, за да стигне дотук. Истината е, че тя получила сериозна контузия на десния си глезен още през лятото, но не обърнала внимание.

От Федерацията й предоставили най-добрите лекарски грижи и били използвани най-силните обезболяващи. „Само аз си зная как успях изобщо да играя и да се състезавам, защото болките бяха постоянни и жестоки. От лекарствата някак си отшумяха, но сега, когато отново влязох в залата, се върнаха пак. Оказа се, че кракът ми не е бил навехнат, а счупен и е зараснал накриво“, разкри хубавицата.

Според медиците, тя нямало да бъде пълноценна в залата оттук нататък, дори и след операция. Люба обаче призна и друго – а то е, че не успяла да се сработи и да почувства момичетата от новия си отбор така, както златните момичета. Просто спойката липсвала.

„Пожелавам на новите гимнастички много успехи, а аз ще продължавам да ги гледам отстрани, да следя всичките им изяви и да се моля за успеха им“, завърши Казанова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар