Бомба: Росен Петров на колене пред Слави Трифонов! (виж за какво го моли, Дългия в шок – подробности)

Бомба: Росен Петров на колене пред Слави Трифонов! (виж за какво го моли, Дългия в шок – подробности)
4 (80%) 3 votes

Слави Трифонов не може да повярва на ушите си, в ступор е!

Слави Трифонов буквално онемял от изненада и не знаел как да реагира, след като получил един от най-големите сюрпризи в живота си. А именно – бившата му дясна ръка Росен Петров „паднал на колене“, молейки да се върне обратно при него и екипа му.

Да, новината е наистина потресаваща, като се има предвид, че Росен Петров жестоко предаде Слави Трифонов навремето и го изостави, за да прави собствена топ кариера.

Слави Трифонов

Росен Петров на колене пред Слави Трифонов – падна ли му?!

Спомняте си, че Петров беше главен сценарист на „Шоуто на Слави“, когато изведнъж му щукна, че вместо да се изявява зад кадър, може да стане досущ толкова известен, че дори и повече, от самия си шеф.

И така – Роската би шута на Дългия и екипа му, и започна да води предаването по Би Ти Ви „Нека говорят“, което се излъчваше в ефир всяка неделя. Е, мераците и напъните обаче са едно, а реалните възможности нещо съвсем друго.

Видя се и се разбра, че Росен Петров не може да се мери със Слави Трифонов. Зрителите не го харесваха, рейтингът му стремглаво летеше надолу и общо взето батакът беше голям. За да спаси кожата и най-вече джоба си, Петров се продаде на Николай Бареков.

И така от водещ едната седмица, той напусна Би Ти Ви с огромен скандал след своеволието да направи реклама на Бареков в ефир. Оттам насетне всичко е ясно. Бареков се уреди в Брюксел, а Петров остана да духа супата, казано най-общо, разкриват близки до него източници.

Затова и сега той правел всичко, за да се подмаже на Слави Трифонов и не спирал да хвали референдума му, само и само да получи залъче от питата и отново да се вклини в екипа на шоумена.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар